Ingezonden persbericht

Nationaal Halo Forum opgezet door NGF

Utrecht, 23 oktober 2003 ­ De fans van de immens populaire Halo games kunnen terecht op het nieuwe Halo forum dat door de Nationale Gaming Forums is opgezet. Op het forum zal onder andere informatie verschijnen over de populaire Halo games.

Halo is een sci-fi shooter die zich afspeelt op een mysterieuze, buitenaardse ringwereld. De game zit boordevol gevechtsmogelijkheden, waarbij je zowel te voet als in voertuigen kunt vechten in landschappen of gebouwen. Daarbij kun je gebruik maken van menselijke of buitenaardse wapens. Je doel is om de verschrikkelijke geheimen van Halo te ontrafelen en de aartsvijand van de mensheid, de Covenant, te vernietigen.

Jeroen de Keijzer, Halo Forumbeheerder bij NGF: "om het forum levendig te houden zullen we onder andere een aantal peilingen doen en daarover discusiëren. Daarnaast zal de nieuwe game Halo 2 een veel besproken onderwerp zijn. Om actueel te blijven zullen we ook de nieuwste screenshots laten zien en patches voor de PC versie aanbieden".

De Nationale Gaming Forums is één van de grootste gaming community's en informatiebronnen voor gamers in Nederland en België. De website wordt onderhouden door ruim 50 jongeren, die de forums voorzien van tips, nieuws, reviews en bezoekers helpen met vragen. Elke maand wordt de Nationale Gaming Forums bezocht door ruim 100.000 gamers, die op zoek zijn naar informatie, gamenieuws of gewoon willen discussiëren met andere gamers.

De Nationale Gaming Forums is onderdeel van The Next Future. Dit gaming netwerk bereikt maandelijks meer dan 220.000 Nederlandstalige gamers.


---
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht