FENIT

NIEUW: website ICT en administratieve lastenverlichting

23-10-2003 Op 22 oktober 2003 is de website ICT en administratieve lastenverlichting (ICTAL) van start gegaan. Dit digitale platform biedt u informatie over ICTAL en de mogelijkheid om te participeren in het programma en de projecten.

In het programma ICT en administratieve lastenverlichting (ICTAL) werken bedrijfsleven en overheidsorganisaties, onder coördinatie van het ministerie van Economische Zaken, samen aan de ontwikkeling van ICT-producten die administratieve lastenverlichting faciliteren. Doel van het project is de komende jaren verschillende ICT-toepassingen te ontwikkelen, zodat een toekomstvaste infrastructuur voor het berichtenverkeer van en naar de overheid ontstaat.

Op de website www.ictal.nl zijn de volgende lopende projecten te vinden:

- Bedrijvenloket

- Basisbedrijvenregister

- Overheidstransactiepoort

- Elektronisch Gestandaardiseerde Statistiekuitvraag.

Als u zich aanmeldt op de startpagina en voortaan inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord, krijgt u als bekende gebruiker toegang tot extra delen van het platform. Deze delen bieden u specifieke informatie op terreinen als architectuur, techniek, financiering, beheer, en gebruikerstoepassingen. Ook kunt u informatie met elkaar uitwisselen en een bijdrage leveren aan de informatie op de site en de inhoud van het programma. Bovendien kunt u per e-mail geattendeerd worden op informatie die uw speciale interesse heeft.

Kijk voor meer informatie op : www.ictal.nl

copyright FENIT 2003