United Services Group

persbericht

Fa-med start 'Clearinghouse voor tandheelkundige professionals'

Leusden, 23 oktober 2003. Fa-med B.V. is voornemens om haar bestaande leidende marktpositie te gebruiken bij de ontwikkeling van een clearinghouse voor tandheelkundige professionals. Het clearinghouse zal functioneren als één declaratieloket voor alle daarbij aangesloten tandheelkundige professionals, om zodoende een oplossing te bieden voor zijn of haar totale declaratieverkeer. Op dit moment werkt al één derde van de tandheelkundige professionals samen met Fa-med. Het clearinghouse is in het voorjaar van 2004 operationeel.

Teneinde een zo groot mogelijk draagvlak te creëren voor het clearinghouse, zal Fa-med, indien mogelijk, samenwerkingsrelaties aangaan met koepelorganisaties van tandheelkundige professionals, met zorgverzekeraars en andere vertegenwoordigende instanties.

Fa-med is een gespecialiseerde factoringmaatschappij en administratieve dienstverlener, die als core business van medische professionals en het MKB de volledige debiteurenportefeuille uit handen neemt en zorgt voor correcte facturering, inning en betaling. Fa-med is onderdeel van United Services Group N.V.

dDirectie,
Fa-med B.V.

Voor nadere informatie:
De heer A.P. van Riet (033) 434 52 00


---- --