INTERPRESARIO

Voorstellingen Mini en maxi geannuleerd tot begin januari

Voor de eerste keer in de nu vierendertigjarige carrière van Karel de Rooij en Peter de Jong, Mini & Maxi, zal een theatertournee voor enkele maanden onderbroken moeten worden. De voorstellingen van het succesvolle theaterprogramma 30 jaar theater zijn tot en met december geannuleerd.

Twee weken geleden kreeg Peter de Jong uitvalsverschijnselen in zijn arm. Met het afzeggen van de eerstvolgende voorstellingen (Hoofddorp, Doetinchem, Breda en Goes) werd tijd gecreëerd om uitsluitsel te krijgen over de aard van het probleem. Momenteel wijst alles er op dat Peter de Jong getroffen is door een dubbele nekhernia. Als gevolg hiervan kan hij zijn arm niet goed bewegen. Bekeken wordt nu of hij aan de hernia geopereerd zal worden of een andere behandeling zal ondergaan. Dientengevolge zijn de voorstellingen tot eind december (Hoorn, Sittard, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Cuijk en Den Bosch) geannuleerd. Het inhalen van de geannuleerde voorstellingen zal, door de druk bezette agendas van Karel de Rooij en Peter de Jong, waarschijnlijk plaats vinden in het seizoen 2004-2005.

In januari 2002 zijn Mini & Maxi gestart met hun productie '30 jaar theater'. In dit programma spelen zij met het feit dat ze de afgelopen dertig jaar een groot aantal bijzondere acts en theatershows hebben gemaakt. Sommige van deze acts zijn nu al legendarisch. In deze show laten Karel en Peter het beste van het beste zien. Bijna twee uur topvermaak geregisseerd door Jos Thie en muzikaal ondersteund door trio Krijn van Driel. Zowel het decor als de kleding is ontworpen door Mirjam Grote Gansey. Bijzonder is dat de voorstellingen om 21.00 uur beginnen en geen pauze hebben. Voor zowel Mini & Maxi als het publiek is dit een oplossing om op een optimale manier te genieten van een avondje uit. Het publiek staat niet in de file en heeft genoeg tijd om voor de voorstelling rustig te dineren en Peter de Jong en Karel de Rooij kunnen zich elke avond in alle rust voorbereiden op een nieuwe topprestatie.

Productie: Interpresario b.v.
Periode: september 2003 tot en met maart 2004

23 okt 03 14:21