Rijn&Venen

Utrecht 23-10-2003 - Persberichten voor het district Rijn & Venen

Jongen mishandeld
VINKEVEEN- Op de Pijlstaartlaan is woensdag omstreeks 16.05 uur een 16-jarige jongen uit Uithoorn mishandeld.

De 16-jarige had vlak daarvoor de scooter van een klasgenote uit Mijdrecht (leeftijd onbekend) verstopt. Toen ze de scooter weer gevonden had zei de jongen uit Uithoorn dat het een grap was. Op weg naar huis werd de 16-jarige, door een bekende van de Mijdrechtse, een 15-jarige jongen uit Mijdrecht in elkaar geslagen. De 16-jarige liep een dik oog en mogelijk gekneusde ribben op.

De 15-jarige is meegenomen voor verhoor om er achter te komen wat de precieze toedracht is.

Ongeval letsel
MAARSSEN- Woensdag heeft op de Stationsweg een ongeval plaatsgevonden. Meerdere autos stonden door de drukte te wachten bij de rotonde. Omstreeks 17.15 uur botste een 34-jarige man uit Maarssen door nog onbekende reden achter op de wachtende autos. Hierdoor ontstond een kop-staart botsing. Vier autos raakten beschadigd. Een 32-jarige vrouw uit Breukelen klaagde over pijn in haar nek en is ter plaatse behandeld. De 34-jarige man is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Illegale vreemdeling aangehouden voor winkeldiefstal WOERDEN- Woensdag is een 24-jarige man die illegaal in Nederland verblijft aangehouden voor winkeldiefstal.
De man had omstreeks 15.40 uur uit een winkel aan het La Fontaineplein voor tien euro goederen gestolen. Na de aanhouding bleek dat hij niet over geldige verblijfspapieren beschikte. De man is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Rijden onder invloed met rijontzegging
MAARSSEN- Woensdag is op de Spechtenkamp een man aangehouden wegens rijden onder invloed.
Agenten hielden de man staande voor zijn rijgedrag. De man is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij 765 ug/l in zijn bloed had. Ook was het rijbewijs van de man al eerder ongeldig verklaard. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.