Ingezonden persbericht

ProClarity benoemt Transiciel tot Reselling Partner

Integratie ProClarity BI-platform met Balanced Scorecard-applicatie en Microsoft Enterprise Project Management

's-Hertogenbosch, 23 oktober 2003 - ProClarity, leverancier van analytische softwareoplossingen, heeft ICT-dienstverlener Transiciel Nederland BV benoemd tot Reselling Partner in Nederland. Met deze benoeming breidt ProClarity zijn partnerkanaal in Nederland uit en versterkt het bedrijf zijn aanwezigheid in de sectoren overheid en utilities en de (groot)zakelijke markt. Transiciel gaat het Business Intelligence-platform (BI) van ProClarity ondermeer leveren als aanvulling op de eigen Balanced Scorecard-applicatie en op de Enterprise Project Management-oplossing van Microsoft.

De Balanced Scorecard-applicatie van Transiciel biedt inzicht in de status van een bedrijf op zeer uiteenlopende niveaus en onderwerpen. Hierbij worden niet alleen financiële gegevens, maar ook kerngegevens over klanten, bedrijfsprocessen, groei, innovatie en kennis meegenomen. Door deze applicatie te koppelen met het BI-platform van ProClarity kunnen afwijkingen in bedrijfsprocessen en vastgestelde KPI's diepgaand worden geanalyseerd. Bedrijven kunnen processen hierdoor beter bijsturen en diverse scenario's voor verbetering testen.

Transiciel levert ook de Enterprise Project Management-applicatie (EPM) van Microsoft aan zijn brede klantenportfolio. Door ProClarity aan deze oplossing te koppelen, wordt een diepgaand inzicht geboden in de projectomgeving, onder andere op het vlak van HRM, CRM en financiën.

"ProClarity vormt een perfecte aanvulling op onze Balanced Scorecard-applicatie en op Microsoft Enterprise Project Management", zegt Mike Scholten, Manager Microsoft Competence Center van Transiciel Nederland BV. "Door de oplossingen te combineren, bieden we onze klanten een nog beter inzicht in alle informatie die de bedrijfsvoering aangaat. Ons gezamenlijke aanbod vormt dan ook de basis voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en het efficiënter inrichten van de organisatie."

"Transiciel heeft een sterke positie in onder andere de overheids- en utilities-markt opgebouwd. Met de benoeming van Transiciel als Reselling Partner versterken we onze positie in deze en andere sectoren", zegt Johan Pellicaan, Managing Director van ProClarity.

# # #

Over Transiciel Nederland BV
Transiciel BV is een dienstverlener op het gebied van Informatie- & Communicatie Technologie (ICT). Het is een dynamische organisatie met een informele en open cultuur. Transiciel BV is onderdeel van het Franse TRANSICIEL S.A., een beursgenoteerde onderneming met meer dan 9000 medewerkers verspreid over Europa. TRANSICIEL B.V. opereert zelfstandig vanuit Nederland, maar kan daarbij gebruik maken van het kennispotentieel en de internationale contacten van zijn moedermaatschappij.

Ingezonden persbericht