Gemeente Capelle a/d IJssel


---

Nieuwsbrief: 23-10-2003 - Capelle Actueel

Haal een kerstboom in uw straat!
Ook dit jaar organiseren de wijkoverlegplatforms (WOPs) weer de bekende kerstbomenactie. Belangstellenden kunnen voor hun straat of buurt een kerstboom aanvragen via de gemeente.

Informatieavond over monumentenbeleid
Op woensdag 22 oktober 2003 houdt de gemeente in samenwerking met de Historische Vereniging Capelle aan den IJssel een informatieavond over het gemeentelijk monumentenbeleid.

Griepvaccinatie
Patiënten zónder huisarts, woonachtig in Capelle aan den IJssel of Rotterdam-Oost kunnen voor de jaarlijkse griepvaccinatie op maandag 27 oktober van 13.00 tot 14.00 uur en donderdag 30 oktober van 13.00 tot 14.00 uur terecht in de huisartsenpost op het terrein van het IJssellandziekenhuis.

De Begrotingspagina 2004
De belangrijkste investeringen op een rij

Wijkleefbaarheidsbudget Middelwatering
Hieruit kunnen jaarlijks bijdragen voor zaken als buurtbarbecues, het plaatsen van kerstbomen, plantenbakken of het organiseren van culturele en sportieve activiteiten worden bekostigd.

Bewonersenquête 2003
De gemeente houdt in oktober en november 2003 voor de derde keer een Capelse bewonersenquête.

Uit de collegevergadering van 21 oktober 2003
Op dinsdag 21 oktober 2003 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Fascinatio vragenuur op dinsdag 28 oktober
Op dinsdag 28 oktober van 19.30 tot 20.30 uur houdt de gemeente een vragenuur voor bewoners van Fascinatio.

Platform gehandicapten gaat van start
Eind oktober gaat in Capelle het platform cliëntenparticipatie integraal gehandicaptenbeleid van start.

Praten met de Raad
De gemeenteraad gaat op 28, 29 en 30 oktober weer de Capelse wijken in.

Streetsoccercup 2003 groot succes!
Begeleid door stampende beats vond vrijdag 17 oktober op het Stadsplein de strijd plaats om de titel beste Streetsoccerteam van Capelle aan den IJssel.

Testen kleppen waterkeringen
In opdracht van het Hoogheemraadschap van Schieland test de gemeente Capelle aan den IJssel jaarlijks de waterkerende kleppen in de tunnel onder de Abram van Rijckevorselweg en in de Blinkerttunnel onder de Algeraweg.

Cultuurshock
Een ontmoeting met kunst en cultuur voor eerstejaars voortgezet onderwijs

Platform gehandicaptenbeleid gaat van start
Eind oktober gaat in Capelle het platform cliëntenparticipatie integraal gehandicaptenbeleid van start.

Agendas raadscommissievergaderingen 20 t/m 23 oktober 2003 Van maandag 20 oktober tot en met donderdag 23 oktober 2003 komen de raadscommissies bij elkaar. De vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Bekendmaking 17 september 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Bekendmaking 24 september 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouw- en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 1 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouwvergunningen, kapvergunningen en reclamevergnningen in procedure zijn.

Kennisgeving ontheffingen gevelreinigen wet milieubeheer / algemene plaatselijke verordening
HET BETREFT DE GEMEENTEN SPIJKENISSE, SCHIEDAM, CAPELLE A/D IJSSEL, KRIMPEN A/D IJSSEL, RIDDERKERK, VLAARDINGEN, MAASSLUIS, HELLEVOETSLUIS, BLEISWIJK, BERKEL EN RODENRIJS, ROZENBURG, BERGSCHENHOEK, ROTTERDAM EN DEELGEMEENTEN.

Bekendmaking 8 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 15 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en een voorbereidingsbesluit in procedure zijn.

Algemeen Handhavingsbeleid 15 oktober 2003
Op 26 augustus 2003 hebben de burgemeester en het college van burgemeester en wethouders de beleidsnota Algemeen Handhavingsbeleid gemeente Capelle aan den IJssel vastgesteld.

Bekendmaking 22 oktober 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende
bouwvergunningen,sloopvergunningen, lichtreclamevergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl