23/10 Aa&Dommel

Boxtel 23-10-2003

DISTRICT AA & DOMMEL

VERKEERSCONTROLES, Sint-Oedenrode, Schijndel, Olland

Bij verkeerscontroles woensdagavond in Sint-Oedenrode, Schijndel en Olland zijn in het totaal veertien overtredingen geconstateerd. Het ging daarbij om het rijden zonder gordel (5x) zonder licht (3x) zonder bromfietscertificaat (1x) negeren inrijverbod (4x) en het rijden zonder bromfietsverzekering. Alle bestuurders zijn bekeurd.

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA RIJDEN ONDER INVLOED, Sint-Michielsgestel

Woensdagavond is het rijbewijs van een 46-jarige automobilist uit Sint-Michielsgestel ingevorderd voor het rijden onder invloed van alcohol. De man bleek ruim driemaal de alcohollimiet te hebben overschreden. Proces-verbaal is opgemaakt.

POLITIE ZOEKT GETUIGEN VERKEERSONGEVAL MET DODELIJKE AFLOOP, Schijndel

Politieteam Schijndel is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval op donderdagmorgen omstreeks 07.00 uur op de kruising Eerdsebaan / Broekkantsedijk in Schijndel. De 57-jarige bestuurder van een bestelwagen uit Schijndel verleende komende vanaf de Broekkantsedijk geen voorrang aan een 45-jarige motorrijder uit Oss, die op de Eerdsebaan vanuit de richting Veghel aan kwam rijden. De Ossenaar kwam bij het ongeval om het leven.

De politie verzoekt eventuele getuigen van het ongeval contact op te nemen met politieteam Schijndel via telefoonnummer 0900-8844.