23/10 Maasland

Oss 23-10-2003

DISTRICT MAASLAND

MAN AANGEHOUDEN VOOR TANKEN ZONDER BETALEN EN NEGEREN STOPTEKEN, Oss

Woensdagmiddag is een 34-jarige Nijmegenaar aangehouden voor tanken zonder betalen, negeren van een stopteken en het rijden onder invloed van alcohol. De man tankte op de Hertogsingel in Oss voor een bedrag van 10,= en reed weg zonder te betalen. Op de John F. Kennedylaan reed de Nijmegenaar in op een politieman die hem een stopteken gaf. De agent kon ternauwernood aan de kant springen. De man kon korte tijd later op het Bloesemplein in Uden worden aangehouden. Hij was vermoedelijk onder invloed van invloed van alcohol en/of drugs. De verdachte is ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Oss

Woensdagavond is in zijn woning aan de Schapedreef in Oss een 57-jarige man aangehouden voor mishandeling van een onderhuurster. Het tweetal zou onenigheid hebben gekregen over de huur, waarop de man de vrouw zou hebben geknepen en geduwd. Zij liep daarbij enkele pijnlijke plekken op. De man is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

AUTO SPONTAAN IN BRAND, Oss

Donderdagmorgen is de auto van een 29-jarige vrouw uit Mook aan het Gulden Huis in Oss spontaan in brand gevlogen. De vrouw parkeerde de auto en zag een controlelampje branden. Plotseling zag ze rook onder de motorkap uitkomen en waarschuwde de brandweer, die de brand bluste. De auto moet als verloren worden beschouwd.

ALCOHOL ACHTER HET STUUR, Oss

Van woensdag op donderdag is een 32-jarige automobilist uit Kerkdriel op de Vlietstraat in Oss betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.