Ingezonden persbericht

Oracle partner lanceert relatiemanagementpakket voor MKB

Quobell presenteert Q_Relatie op businessmarkt Nieuwegein

HOUTEN, 20031017 -- IT-dienstverlener Quobell uit Houten start op donderdag 23 oktober tijdens de Business Markt 'Ondernemend Nieuwegein Presenteert' haar promotiecampagne voor het vernieuwde relatiemanagementpakket Q_Relatie. Uniek aan het pakket is dat het geleverd wordt inclusief broncode, die naar eigen inzicht mag worden aangepast. Het pakket is volledig gebaseerd op Oracle technologie, geschikt gemaakt voor het MKB en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Afgelopen zomer is van deze vernieuwde versie een succesvolle pilot-implementatie uitgevoerd bij de Provincie Utrecht. Eerdere versies waren al verkocht aan ondermeer Fortis/AMEV en GAK.


Q_Relatie is gekoppeld aan Microsoft Office producten als Word en Excel, eenvoudig te integreren met andere software en tevens via een intranet te implementeren. Q_Relatie is niet gericht op specifieke branches en is uitermate geschikt voor het MKB en overheidsinstellingen als gemeenten en provincies. Met Q_Relatie is voor deze groep bedrijven en instellingen eindelijk een robuust, schaalbaar en betaalbaar relatiemanagementpakket beschikbaar gekomen.

Van 14:00 tot 22:00 uur zal Quobell doorlopende demonstraties geven van Q_Relatie in een opvallend paars en geel uitgevoerde beursstand. Daarnaast zullen demonstraties worden gegeven van andere producten zoals de pensioenplanner en het e-commerce pakket openStore.
openStore is het flexibele e-commerce pakket van Quobell, waarmee webwinkels gerealiseerd kunnen worden speciaal ten behoeve van het MKB. openStore bestaat uit los in te zetten componenten, Maatwerk op het pakket is zeer goed mogelijk en het pakket heeft nagenoeg geen beperkingen qua vormgeving. openStore kent inmiddels verscheidene succesvolle implementaties.

Quobell is IT-dienstverlener gespecialiseerd in Oracle, Java en internet. Als Certified Partner van Oracle biedt Quobell een brede dienstverlening aan rond de database, application server en producten van Oracle. Binnen de klantenkring van Quobell bevinden zich onder andere Fortis AMEV, De Telegraaf en de Utrechtse winkel Potten en Pannen.

'Ondernemend Nieuwegein Presenteert' vindt plaats op donderdag 23 oktober 2003, van 14:00 tot 22:00 uur in het Nieuwegeinse Business Centre 'De Blokhoeve', Blokhoeve 1 te Nieuwegein. Gratis entreebewijzen voor deze beurs zijn aan te vragen bij Quobell (zolang de voorraad strekt).