Quickburn kopieert sneller naar CD en DVD

Goedkope stand-alone-systemen met 1 tot 14 recorders

VAALS, 20031023 -- Comex sales agency introduceert de nieuwe modellen van de succesvolle Quickburn CD en DVD Duplicators. Met onmiddellijke ingang wordt uitsluitend de nieuwe versie geleverd. Deze standalone CD en DVD duplicators maken zonder gebruik van een computer hoogwaardige kopieën van nagenoeg alle formaten CD's en DVD's. De ondersteunde formaaten worden automatisch gedetecteerd en naar wens automatisch gedupliceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën om altijd de maximale kopieersnelheid met hoge kwaliteit te waarborgen.



Alle Quickburn Duplicators beschikken over meerdere testmodi voor verificatie van de master-disc en van de kopieën. De modellen met meerdere branders zijn uitgerust met een LCD-display voor statusmeldingen en een menugestuurde bediening. Tevens bieden deze Quickburn Duplicators naast de snelheidsinstellingen uitgebreide instelmogelijkheden voor verschillende formaten en een track-editing mode voor het samenstellen van audio-discs vanuit meerdere master-discs.


De vernieuwde Quickburn Duplicators zijn leverbaar in versies met een, drie, vijf, zeven en veertien CD- of DVD-recorders zodat simultaan tot veertien duplicaten geproduceerd kunnen worden. De nieuwe serie werkt met maximale kopieersnelheden van 48xspeed op CD-R en 4xspeed op DVD+/-R en bereikt daardoor een productiecapaciteit van 300 volle CD's of 60 volle DVD's per uur.


Ongeacht de vele configuratie mogelijkheden van de Quickburn CD en DVD Duplicators blijft de bediening door de aan de voorkant aangebrachte selectietoets en door het LCD-display bijzonder makkelijk. Het dupliceerproces wordt na keuze automatisch of door een enkele knopdruk gestart.


De adviesprijzen excl. btw voor de Quickburn Duplicators bedragen tussen ¤ 269,- voor de Quickburn met een CD-recorder, ¤ 1299,- voor de Quickburn met zeven CD-recorders en ¤ 5399,- voor de Quickburn met veertien DVD-recorders. Comex sales agency geeft op de nieuwe Quickburn-duplicatiesystemen twee jaar garantie; op alle onderdelen. Bovendien geldt voor alle Quickburn Duplicators een zichtperiode van veertien dagen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Comex sales agency, Kerkstraat 24, 6291 AC Vaals, tel.: (043) 3088400, fax: (043) 3088409, e-mail: info@comex-sales.com