Ingezonden persbericht


Persbericht

ECI start Holiday Direct met gratis annuleringsverzekering in samenwerking met ATP, The Advanced Travel Partner

Vianen, 23 oktober 2003

ECI Nederland is Holiday Direct gestart in samenwerking met ATP, The Advanced Travel Partner. Via de websites van ECI, Nederlandse Boekenclub en CDVD Entertainment Club kunnen de leden reizen boeken die worden aangeboden door ATP, The Advanced Travel Partner. Exclusief voor leden van de club wordt bij elke geboekte reis een gratis annuleringsverzekering afgesloten. "Onze leden zijn voor ons heel belangrijk. Wij zoeken daarom steeds naar interessante extra's voor onze leden. Met het aanbieden van reizen en het verstrekken van een gratis annuleringsverzekering wordt het clublidmaatschap nog aantrekkelijker!", aldus Rick van Boekel, directeur ECI.

Leden van de clubs kunnen al terecht op de verschillende websites www.eci.nl , www.nbc-club.nl en www.cdvd-club.nl voor het bestellen van boeken, CD's en DVD's. Vanaf 23 oktober zal aan de clubvoordelen ook een interessant reisaanbod worden toegevoegd. Alle reizen die door Travel Unie en Olympia International in Nederland worden aangeboden, kunnen via ECI bij ATP worden geboekt. De boeking wordt rechtstreeks in het boekingssysteem van ATP ingevoerd en ook de afhandeling wordt door hen verzorgd. Clubleden die via de sites boeken krijgen van ECI de annuleringsverzekering cadeau. De kosten van een annuleringsverzekering bedragen ongeveer 5% van de reissom.

"De belangrijkste voordelen van het clublidmaatschap blijven natuurlijk het gemak van kiezen en kopen, de exclusieve aanbiedingen en de aantrekkelijke clubprijzen. Maar daarnaast bieden we ook aanbiedingen van derden met exclusief clubvoordeel, de ClubSpecials. De ervaring daarmee leert dat reizen bij onze leden erg in trek zijn. Met Holiday Direct, en exclusief de gratis annuleringsverzekering, verwachten we onze leden dan ook een groot plezier te doen", aldus Van Boekel. In ATP, vindt ECI een professionele partner in de reisbranche. Zij beschikken over een breed assortiment in verschillende reizen en ook losse tickets, alsmede speciale reizen naar bijvoorbeeld sportevenementen en concerten. ATP, The Advanced Travel Partner beschikt over een zeer geavanceerd boekingssysteem, waardoor het boeken voor de klant heel gemakkelijk wordt. Over ECI
ECI b.v. is in Nederland en Vlaanderen één van de hoofdrolspelers in de verkoop en distributie van mediaproducten aan de consument. Een belangrijk deel van haar activiteiten loopt via de boekenclubs ECI en de Nederlandse BoekenClub, en de film- en muziekclub CDVD Entertainment Club. Verder behoort de uitgeverij The House of Books tot de activiteiten van ECI bv, net als de algemene boekhandel Zwaan & Ter Burg. ECI biedt haar leden het gemak van kiezen uit een uitgelezen aanbod en van het kopen waar en wanneer men maar wil; plus goed op de doelgroep afgestemde exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke clubprijzen. Daartoe heeft ECI grote expertise ontwikkeld in de selectie van content, het beheren en benutten van een grote database en het aanbieden van producten via meerdere kanalen (post, telefoon, winkels en internet).



Over ATP, The Advanced Travel Partner
ATP, The Advanced Travel Partner, is met een 20-tal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa en de Verenigde Staten één van de grootste zakelijke reisondernemingen die ons land telt. Daarnaast beschikt ATP over een eigen afdeling groepsreizen, sportreizen & incentive-reizen en is zij gespecialiseerd in congress en destination management. Ook heeft ATP diverse vakantiereisbureaus in Nederland en biedt zij op haar website www.atp.nl een brede keuze aan online reisproducten. ATP vervult al jaren een voortrekkersrol op het gebied van automatisering en internet, onder meer met het specifiek voor de zakelijke markt ontwikkelde product Ticket Window en ATP Direct.

Over TravelPlanet.NL
TravelPlanet.NL is een onderdeel van ATP, The Advanced Travel Partner. TravelPlanet.NL heeft samenwerkingsverbanden met onder meer ATP, Planet Media Group (100% dochter van KPN), Etos, TPG, Ski Atlas, Marco Polo, Weeronline en Travel Unie Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland. TravelPlanet.NL biedt meer dan 10.000 van de meest gevraagde vakantiereizen en achtergrondinformatie over deze reisbestemmingen.
---

Noot voor de redactie,