Ingezonden persbericht

Movie Alert nu ook bij Music Store

LEIDSCHENDAM, 20031023 -- Het filmblad "Movie Alert! zal vanaf november 2003 in alle 150 winkels van Music Store in Nederland te vinden zijn. Daarnaast zal het de oplage in het bestaande netwerk van +/- 200 videolandfilialen van 20.000 naar 30.000 exemplaren verhogen. Movie Alert! wordt ook daar namelijk érg goed meegenomen", dát is de conclusie die na ruim een half jaar al getrokken kan worden. Vaak is er bij de 200 Videoland filialen al binnen drie weken geen Movie Alert! meer te krijgen.


Ook zijn per ommegaande circa 300 Middelbare Scholen aan het netwerk toegevoegd, welke naast de bestaande 200 Hogescholen en Universiteiten zorg dragen voor een uniek studentennetwerk!
Deze veranderingen hebben tot gevolg dat er minder wordt gedistribueerd naar Grand Cafés, "We zijn van mening dat de Movie Alert! op bovenstaande wijze meer tot onze doelgroep doordringt. Om de horeca niet geheel te ontzien is er een selectie gemaakt van circa 300 van de betere Horecagelegenheden, tezamen met diverse Kiosken, welke hebben aangetoond een prima distributiepunt te zijn" aldus John van der Burg (commercieel directeur Young Media Group BV)
In totaal heeft Movie Alert! een oplage van 145.000 stuks.

Wat ook nieuw is bij Movie Alert! is de MovieSpecial, een 12 pagina's tellende Movie Alert! welke speciaal voor één bepaalde film wordt gemaakt. De distributie daarvan wordt specifiek afgestemd op de doelgroep. Men kan er voor kiezen op een MovieSpecial mee te nieten in het Videoland- of Music Store netwerk, maar Young Media Group zet desgewenst een apart distributieplan op of zet haar promotieteam hiervoor in. Enkele films waar reeds een MovieSpecial voor is gemaakt zijn o.a. 2 Fast 2 Furious, Crime Scene Investigation, The Hulk, Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life, Terminator 3 The Rise of The Machines en Pirates of the Caribbean.



Ingezonden persbericht