NU'91

NU'91 is met een stand aanwezig op de dag van de verzorging in Six Flags op vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober.

De Dag van de Verzorging, het jaarlijks terugkerend symposium voor verzorgenden en helpenden is inmiddels een begrip. Voor het eerst in haar negenjarig bestaan wordt de Dag van de Verzorging een tweedaags evenement, want dit jaar kunnen bezoekers kiezen uit twee dagen. Het thema is 'Gek van zorg'.

Heb jij regelmatig het gevoel niet toe te komen aan hetgeen je eigenlijk zou willen doen, namelijk 'gewoon' zorg verlenen? Bekruipt jou ook de angst dat het gedrag van jouw cliënt je nog eens je zelfbeheersing doet verliezen? Zou je het management wel eens met de neus op de feiten willen drukken? En zoek je tegelijk een manier om bij dit alles zelf overeind te blijven? Gek van zorg, maar hoe voorkom je er zelf gek van te worden? Je bent als verzorgende of helpende gek op je werk, maar hoe voorkom je er zelf gek van te worden?

Op de Dag van de Verzorging krijg je oplossingen hiervoor aangereikt. Zoals een hulpmiddel om zelf op eenvoudige wijze het management inzicht te geven in de kwaliteit van zorg die je kunt leveren. Een werkwijze waarmee je je eigen draagkracht en dat van je team kunt vergroten. Naast de oplossingen komen op deze Dag van de Verzorging ook enkele vragen aan de orde: komt het bijvoorbeeld door onze drift tot professionaliseren dat wij bijna niet meer rechtstreeks vanuit het hart handelen? Net als vorig jaar zal op de Dag van de Verzorging bekend worden gemaakt welke twee collega's uit de zorg de TvV-Vakprijs Verzorgenden van het jaar 2003 gewonnen hebben.

De Dag van de Verzorging vindt plaats in congreszaal 'de saloon' in Six Flags Holland. Dat betekent dat je je bezoek aan het symposium kunt combineren met een bezoek aan Six Flags. Het gezin, vrienden en vriendinnen kunnen ook mee; zij kunnen Six Flags bezoeken voor een voordelige prijs. Uitgebreide informatie, waaronder het programma, is te vinden op www.avvv.nl. (bron: www.avvv.nl)

NU'91 wenst alle verzorgenden een fijne dag.