Ingezonden persbericht


DE VOORSTELLING:

VOLKOREN - festijn 2003

op 24 oktober 2003 zal er in hedon te zwolle het eerste VOLKOREN festijn plaatsvinden.

trotse hollanders, de mensen achter VOLKOREN. VOLKOREN is een nieuwe platenmaatschappij die zich met name richt op (h)eerlijke rootsmuziek voor volk en vaderland. gezelschappen als at the close of every day en Brown Feather Sparrow hebben zich inmiddels aangesloten en brengen oorspronkelijke klanken voort in de traditie van de folk- en popmuziek. ook zal de inmiddels bekende verzamel-CD THE PET SERIES verhuizen naar dit label. gezonde nostalgie, voor de oren van het volk!

om dit alles te vieren zullen bovenstaande bands samen met Krakow (belgië) en Rowing on the lakes of Kanada een voorstelling geven in zwolle op vrijdag 24 oktober. Brown Feather Sparrow's debuut 'Wide Awakens Everything' en THE PET SERIES volume 3 zullen daar gepresenteerd worden aan het volk. daarnaast zal at the close of every day op de vooravond van hun europese tour met 16 Horsepower en hun nieuwe release een aantal nieuwe liedjes vertolken. Rowing on the lakes of Kanada is bekend van THE PET SERIES volume 1, Krakow zal verschijnen op THE PET SERIES volume 4.

de voorstelling zal beginnen om 9 uur, maar om half 9 zal de zaal al open zijn. de kosten bedragen 9 euro. voor meer informatie of de voorverkoop kunt u zich wenden tot de plato en vvv in zwolle of ga naar www.hedon-zwolle.nl

de produkten van VOLKOREN worden in nederland en belgië gedistribueerd door munich te wageningen.

voor meer informatie of een interview met een van de bands u contact opnemen met jaïr sagström

jair@VOLKOREN.com

06-24600116

www.VOLKOREN.com