Politie Drenthe

Donderdagmiddag 23-10-03

Assen 23-10-2003 - Bert Peters piket - 06-53238059

Bromfiets inbeslaggenomen

GASSELTERNIJVEEN Een 18-jarige jongen uit Gasselternijveen raakte vanmiddag zijn bromfiets kwijt. De jongen werd voor de derde keer, rijdend over de Vaart, op zijn bromfiets aangetroffen terwijl hij zonder verzekering en helm reed. Hij werd hiervoor bekeurd en de bromfiets werd inbeslaggenomen.

Autoinbraken

PEIZE Afgelopen nacht werd er in vier autos ingebroken. Twee van de autos stonden geparkeerd aan het Zetveld en de overige aan de Schoolstraat en de Turfringen. Door bij een van de autos het slot te vernielen en van de andere het portier om te buigen werden de voertuigen geopend. De buit bestond uit autoradio-cd-spelers en CDs.

Containerinbraak

ASSEN Werd er vannacht ingebroken in een bouwcontainer aan de Appelhof. De hangsloten van de container werden vernield waarna deze geopend kon worden. Er werd gereedschap ontvreemd. Een 50-jarige werknemer van een bouwbedrijf uit Hoogeveen deed aangifte.

Woninginbraak

DE WIJK Vannacht werd er ingebroken in een woning aan de Molenweg. De 54-jarige bewoonster ontdekte vanmorgen de inbraak en zag dat een raam gedemonteerd was. Een grootbeeldtelevisie, een klok en een bedrag aan muntgeld werden ontvreemd.

Inbraak ziekenhuis

EMMEN Afgelopen nacht is er ingebroken in het Scheperziekenhuis aan de Boermarkeweg. Door een raam open te breken kon men in de nierdialyseruimte klimmen. Drie computerschermen en een computer werden weggenomen. Een 49-jarige medewerker deed aangifte namens het ziekenhuis.