Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Breda (24/10)

vrijdag, 24 oktober 2003

Veelpleger heeft de balen

BREDA- Een 39 jarige Bredanaar is door de politie gisteravond aangehouden toen hij bij een bedrijf aan de Antiloopstraat een baal rijst probeerde te stelen. De gealarmeerde politie kon de bekende veelpleger nog ter plaatse aanhouden. Volgens de Bredanaar had hij alleen maar naar de zak rijst gekeken en had hij die zeker niet willen stelen. Waarom dan de baal op zijn bagagedrager van zijn fiets had gelegen kon hij ook niet uitleggen. De verdachte verklaarde pas 2 maanden op vrije voeten te zijn en baalde, dat hij weer door de politie in de kraag was gegrepen. Voor de man bracht rijst geen geluk.

Vrouw (73) van tas beroofd

BREDA- Een 73 jarige vrouw is gistermiddag rond 14.30 uur op het Dr. Struyckenplein in Breda van haar handtas beroofd. De vrouw had juist 250 euro uit de pinautomaat gehaald toen ze door een man met getinte huidskleur een blauwe pet op, de tas van haar schouder trok en wegfietste. Van de dader ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

Politie grijpt veelplegende auto-inbreker in kraag

BREDA- Een 36 jarige Bredase veelpleger kwam niet erg ver toen hij gistermiddag op de Valkenstraat in een Franse auto probeerde in te breken. Getuigen die het hadden gezien belden de politie, die de inbreker op heterdaad in de buurt van de auto kon aanhouden. De schade aan de Franse auto bleef beperkt tot inbraakschade. Voorlopig zit de man weer in de cel.

Bron: R. van Kuik