Gemeente Schagen

Nieuwsberichten

24-10-2003
Jeugd- en jongeren omnibusonderzoek 2003

Wat willen de Schager jeugd en jongeren? De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat de wensen, behoeftes en mogelijke problemen zijn van de jeugd en jongeren van Schagen.

Om hier een goed beeld van te krijgen is een jeugd en jongeren omnibusonderzoek opgesteld. In het jeugd en jongeren omnibusonderzoek komen verschillende onderwerpen aan de orde, van meepraten met de gemeente tot sport, vrije tijd en veiligheid.

De jeugd omnibusonderzoeken (9- 12 jaar) zijn deze week (43) verspreid via 8 basisscholen. De kinderen van groep 6,7 en 8 zullen in samenwerking met de leerkracht de enquête invullen. De jongeren omnibusonderzoeken zijn ook steekproefsgewijs per post verstuurd naar jongeren in de leeftijd 13- 20 jaar. Zij zullen het omnibusonderzoek in week 44 thuis ontvangen.

Indien uw zoon of dochter het jongeren omnibusonderzoek heeft ontvangen, willen wij u als ouder vragen er even aandacht aan te besteden. Het invullen van de enquête neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Hoe meer bruikbare ideeën wij als gemeente krijgen van de jongeren, hoe beter wij ons beleid hierop kunnen laten aansluiten. Zorg dat de meningen van de Schager jeugd en jongeren meetellen!

De jeugd en jongeren omnibusonderzoeken worden anoniem ingevuld en worden anoniem verwerkt in een computerprogramma. Indien u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen met Renate Schmidt, telefoonnummer: 0224-210443 e-mail: Renate.Schmidt@schagen.nl