Vereniging van communicatie advies bureau's (VEA)


- Persbericht -

Management VEA

Afgelopen jaar heeft Roland de Haas een belangrijk deel van zijn part-time verbintenis met de VEA besteed aan de voorbereidingen van de samenwerking tussen bva, GVR en VEA. Zoals eerder bekend gemaakt heeft Frans Blanchard in de loop van dit jaar het dagelijkse management van de VEA op zich genomen.

Begin volgend jaar zal een en ander resulteren in de oprichting van Het Centrum voor Merk en Communicatie (voorlopige naam). De partners hebben daarbij besloten het centrum te zijner tijd te laten leiden door een hiervoor aan te trekken manager.

Roland de Haas heeft aangegeven van deze gelegenheid gebruik te willen maken zijn vaste verbintenis met de VEA te willen beëindigen om zodoende meer tijd te kunnen besteden aan zijn activiteiten binnen zijn eigen adviespraktijk.

De VEA is Roland de Haas zeer veel dank verschuldigd voor zijn activiteiten en resultaten die hij voor en namens de VEA heeft gerealiseerd.Met name het komen tot het CMC, het verbeteren en uitbouwen van het ledenaantal van de VEA en het verder professionaliseren van de Effie, zijn prestaties waar het VEA-bestuur met trots op kan terugkijken.

Vanwege de beslissing van Roland de Haas is overeengekomen dat hij per
1 november 2003 geen vaste verbintenis meer zal hebben met het VEA-kantoor. Ook is overeengekomen dat hij op projectbasis beschikbaar blijft voor een aantal specifieke werkzaamheden.

Voor nadere informatie

Roland de Haas 020 - 642 5 642
Jacques Kuyf 020 - 543 77 77