Dienstenbond CNV

Specsavers wil toch praten na overname Prins Brillen 21-10-2003

Onlangs hebben wij onze leden laten weten dat er nog geen contact was geweest tussen CNV Dienstenbond en Specsavers met betrekking tot de overname van 10 winkels van Prins Brillen. Inmiddels heeft Specsavers aangegeven in gesprek te willen gaan.

We hebben hiervoor een afspraak gemaakt voor 4 november 2003. Wij gaan er vanuit dat wij onze leden direct daarna kunnen adviseren ten aanzien van de voorgestelde aanpassing van de arbeidsovereenkomst.

Een nieuwe werkgever betekent vaak een nieuw beleid. U zult gemerkt hebben dat Specsavers de zaken anders aanpakt dan u wellicht gewend was. Op verandering op zich is natuurlijk niets aan te merken. Wel moet u ervoor zorgen dat uw stem ook gehoord wordt in deze nieuwe en grotere organisatie. Bent u nog geen lid maar wenst u wel dat ook uw belangen in de toekomst goed worden behartigd? Word dan nu lid van de CNV Dienstenbond. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 023-5651052 of zich direct hier inschrijven. lid worden

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met het districtskantoor te Hilversum, tel: (035)6460580 of e-mail: hilversum@cnvdibo.nl.