Politie Twente

Nagekomen persberichten Politie Twente van 24 oktober 2003

Inbraken

Twee inbraken in Denekamp; politie zoekt getuigen

Denekamp

In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 oktober werd ingebroken in een school aan de Meester Muldersstraat in Denekamp. Nadat een raam was geforceerd, werd een grote hoeveelheid computerapparatuur gestolen, waaronder laptops en computerkasten. De waarde van de gestolen goederen is nog niet bekend.

In diezelfde nacht werd tevens ingebroken in een winkel aan de Brandlichterweg in Denekamp. Hier kwam men binnen door een deur te forceren en nam men een nog onbekend geldbedrag weg.

De politie stelt een onderzoek in en komt graag in contact met eventuele getuigen. (bps: 03-139575)

Aanhangwagen met minigraafmachine gestolen

Vanaf een bedrijfsterrein in Goor werd een aanhangwagen gestolen met hierop een minigraafmachine

Goor

In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 oktober werd vanaf een bedrijfsterrein aan de Breukersweg in Goor een aanhangwagen met daarop een minigraafmachine gestolen. Het gaat om een minigraafmachine van het merk I.H.I. met een waarde van duizenden euro's. Door een medewerker van het bedrijf werd aangifte gedaan. (bps: 03-139593)

Fietser gewond

Fietser ziet door sneeuwval een stilstaande auto over het hoofd, botst achter op de auto en raakt hierbij gewond

Almelo

Een man uit Almelo (leeftijd nog onbekend) had vrijdagmorgen 24 oktober omstreeks 09.15 uur in verband met brandstofgebrek zijn auto geparkeerd aan de Burgemeester Raveslootsingel in Almelo. Hij had de waarschuwingslichten van zijn auto in werking gesteld en is brandstof gaan halen. Een 18-jarige vrouw uit Almelo fietste op de Burgemeester Raveslootsingel en hield in verband met de sneeuwval haar hand voor haar ogen en zag hierdoor de geparkeerd staande auto niet. Zij botste achter op de auto en viel op de grond. De 18-jarige werd met knieletsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 03-139594)

Bromfiets uit garage gestolen

Uit een garage in Borne werd een bromfiets gestolen

Borne

Een 17-jarige jongen uit Borne deed aangifte van diefstal van zijn bromfiets, een zwarte Honda MT5 met verzekeringsplaatje IIY392. De bromfiets werd in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 oktober uit een garage aan de Neptunusstraat in Borne gestolen nadat een deur was geforceerd. (bps: 03-139620)

Roodlichtcontrole

5 fietser bekeurd tijdens controle in Vriezenveen

Vriezenveen

Vrijdagmorgen 24 oktober werden fietsers gecontroleerd op het rijden door rood licht aan de Aadorpweg in Vriezenveen. Hierbij werden 5 fietsers bekeurd. (bps: 03-139582)

T.a.v. de redactie:

In het bericht over de verduistering van de auto in Hengelo werd abusievelijk vergeten de straatnaam te vermelden. Het gaat om een autobedrijf aan de Binnenhavenstraat in Hengelo.

Ageeth Doldersum: 053-4555588


---- --