Grafinet


Persbericht
september 2003

Drukkerij Dekker en Druno Druk slaan handen inéén

Vanaf 24 oktober 2003 is de overname van Druno Druk uit Noordwijkerhout door Drukkerij Dekker uit Noordwijk compleet. Eerder werkten de twee bedrijven al samen onder de naam Druno en Dekker Drukkers, maar sinds 24 oktober zijn beide bedrijven als één team onder één dak werkzaam. Doordat zij elkaars kwaliteiten aanvullen, vormen de twee drukkerijen samen een nog sterker bedrijf.

Druno en Dekker Drukkers is vanaf nu één van de grotere drukkerijen in de Duin- & Bollenstreek. Zij bestrijkt een groot gebied en kan een totaalpakket aan drukwerk aanbieden. De totale organisatie bestaat uit ruim 25 medewerkers.

Verhuizing
Drukkerij Dekker en Druno Druk zijn maanden intensief bezig geweest met de voorbereidingen voor de verhuizing. Directeur Ron van Wijngaarden: `Drukkerij Dekker uit Noordwijk is verhuisd naar het pand van Druno Druk aan de Pletterij 20 te Noordwijkerhout. De soepelheid waarmee de organisatie rondom het traject van overname en verhuizing is verlopen, beschouwen wij als goed voorteken voor de toekomst. We hebben er ongelofelijk veel zin in om gezamenlijk aan de slag te gaan.'

Nieuw team
Het team van Druno en Dekker Drukkers bestaat uit Ron van Wijngaarden, Mart Wassenaar, Stephan Wassenaar en Jacco van der Ploeg.

Druno en Dekker Drukkers is te vinden aan de Pletterij 20 in Noordwijkerhout. Telefonisch zijn zij bereikbaar op nummer 0252-375225. E-mailen kan via info@druno-dekker.nl