2e persbericht van vrijdag 24 oktober 2003

Eindhoven 24-10-2003 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeersongeval

Vrijdagmiddag rond 15.00 uur is een 28-jarige automobilist uit Eindhoven gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Piuslaan. Een 36-jarige vrouw reed met haar auto van de ventweg de Piuslaan op en reed meteen naar linker rijstrook waar op dat moment de Eindhovenaar aankwam. Door de klap van de botsing kwam de auto van de Eindhovenaar tegen een lantaarnpaal terecht. De bestuurder is met hoofdletsel naar het Catharina ziekenhuis gebracht.

Budel: Auto weg bij bedrijfsinbraak

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Fabrieksstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een blauwe Ford Focus met het kenteken 80-FK-LR gestolen. Er zijn ook twee kluisjes met onbekende inhoud meegenomen. Men kwam binnen door de toegangsdeur van het bedrijf open te breken. De auto stond binnen.

Mierlo: Rijzadels weg bij inbraak

Bij een inbraak in een schuur achter een woning aan de Fazantlaan zijn twee rijzadels, zogenaamde dressuurzadels, gestolen. De schuurdeur is opengebroken.

Lierop: Snelheidscontrole

Vrijdag tussen 11.00 en 12.30 uur heeft de politie op de Somerenseweg in Lierop een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 41 bestuurders bekeurd. De snelste reed 103 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Someren: Snelheidscontrole

Vrijdag tussen 13.30 en 15.30 uur heeft de politie op de Kerkstraat in Someren een snelheidscontrole gehouden. De snelste reed 68 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Veldhoven: Zakkenrollen

Vrijdag rond 15.00 uur is de portemonnee gestolen van een 78-jarige Veldhovenaar. Hij was aan het winkelen op de Pleintjes. Kort nadat de man had afgerekend bij de kassa merkte hij dat zijn portemonnee uit zijn broekzak gestolen was. In de portemonnee zat ongeveer 500 euro.