Politie Zeeland



O-7526-2003 AANRIJDING IN GOES

In de Anthony Fokkerstraat in Goes vond vrijdag om 13.4 uur een aanrijding plaats.
Een 81-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed op de afslag van de A256 ter hoogte van Goes-zuid. Hij verleende op de kruising A256 / Anthony Fokkerstraat geen voorrang aan een voor hem van links komende vrachtwagen, bestuurd door een 36-jarige man uit Sliedrecht. Bij de aanrijding raakte de personenauto zwaar en de vrachtwagen licht beschadigd.


O-7527-2003 BRAND IN BROUWERSHAVEN

In een schuur aan het Spuiwekken in Brouwershaven vatte vrijdag om 16.30 uur een platte wagen met stro vlam.
Een van de medewerkers zag rook uit de schuur komen en heeft de wagen uit de schuur getrokken. Bij de brand gingen de platte wagen en het stro verloren, het dak van de schuur raakte beschadigd. Over de oorzaak is niets bekend.


W-7528-2003 WINKELDIEFSTAL

Vrijdag tussen 17.35 en 18.00 uur werden in een winkelpand in de Vrijlandstraat in Middelburg twee truien weggenomen.
De truien hebben een totale waarde van enkele tientallen euro's.


Z-7529-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

In de Van Wuijckhuisweg in Hoek kreeg een 58-jarige automobilist uit Terneuzen vrijdag om 1.16 uur een rijverbod van 2 uur.
Hij had meer alcohol gedronken dan de toegestane hoeveelheid.


W-7530-2003 BRAND IN VLISSINGEN

In een kantoor boven een winkelpand op het Bellamypark in Vlissingen brak vrijdag omstreeks 16.55 uur brand uit.
Er kwamen drie brandweerauto's ter plaatse en van binnenuit werd de brand snel geblust. Het nablussen nam nog ongeveer een uur in beslag. De brand ontstond waarschijn door oververhitting van computerapparatuur. Het kantoor brandde geheel uit, in het winkelpand ontstond veel waterschade. Tijdens de brand brak een man, medewerker van het winkelpand die wilde kijken of er nog iets te redden was, door de afzetting en liep het pand in. Door de brandweer werd hij uit het pand gehaald (verdere gegevens van de man ontbreken). De man, die niet gewond raakte, werd aangehouden en kreeg een proces-verbaal omdat hij het bevel van de politie om niet naar binnen te gaan, niet opvolgde.





Politie Zeeland