BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 2 oktober 2003

Going to the bnn chapel and you can get married

Ben je tot over je oren verliefd en zou je je liefde officieus willen laten bezegelen? Of heb je al trouwplannen en wil je alvast wennen aan het idee? Dat kan, want BNN geeft op zaterdag 25 oktober om 17.00 uur aan alle verliefde stellen van Nederland de kans om elkaar in het BNN massahuwelijk een fictief jawoord te geven. Dit alles zal plaatsvinden tijdens de Love and Marriage Beurs in de Rotterdamse Ahoy'.

De huwelijksvoltrekking wordt voltooid door presentatrice Bridget Maasland en uiteraard is er een cameraploeg aanwezig om dit unieke massahuwelijk te filmen. Tijdens een speciaal live televisieprogramma op maandagavond 27 oktober op Nederland 2 zendt BNN hier hilarische, ontroerende en komische momenten van uit. Hoogtepunten zijn te beluisteren in ruuddewild.nl op 3FM.

Wil je bij dit unieke evenement aanwezig zijn? Kom dan op zaterdag 25 oktober voor 15.00 uur met je geliefde naar de Love and Marriage Beurs. Geef je voor slechts 5,73 euro op als BNN-lid bij het promotieteam en de rest wordt geregeld, want tenslotte horen er de nodige attributen bij een BNN-huwelijk. Zo wordt er voor elk koppel dat elkaar het jawoord geeft een heuse BNN trouwring gemaakt. Iedere 'bruid to be' krijgt een sluier en voor alle bruidegoms is er een witte roos. Ook een trouwfotograaf zal niet ontbreken op deze feestelijke happening. Tot slot krijgt ieder 'getrouwd' stel na afloop een BNN huwelijkscertificaat met een handtekening van Bridget Maasland.

Wil je zeker weten dat je bij dit spektakel aanwezig kunt zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten op: www.bnn.nl of www.trouwplannen.nl. Kortom LET'S GET MARRIED op zaterdag 25 oktober op de Love and Marriage Beurs in Rotterdam.

Voor meer informatie, BNN Communicatie
Marion van Dam, tel.: 035-6555333, fax: 035-6555322, mail: marion.van.dam@bnn.nl