Politie Zeeland

O-7555-2003 BROMFIETSER ONDER INVLOED

Een 19-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duivenland is zondag rond 01.30 uur in Oosterland aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de man zonder helm over de N59 rijden waarop hij een stopteken kreeg. Daar zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop kreeg hij een rijverbod van 8 uur en een proces-verbaal.

W-7556-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Van een 30-jarige Middelburgse automobilist is zaterdagavond het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
De man was rijdende in zijn auto in een bocht op de Vioskeweg te Veere de macht over het stuur verloren en in een sloot tot stilstand gekomen. Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 3,5 maal te veel alcohol had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen en proces-verbaal werd opgemaakt. Zijn auto moest worden weggesleept.

O-7557-2003 AUTOMOBILISTE BELANDT IN SLOOT
Op de A58 t.h.v. Kruiningen is zaterdagavond rond 23.00 uur een 30-jarige vrouw uit Goes met haar auto in een sloot beland.
De vrouw reed tijdens de regen op de rechterrijbaan en verloor toen ze wilde inhalen de macht over het stuur. Haar auto ging tollen en kwam vervolgens tot stilstand in een sloot. De vrouw kwam met de schrik vrij, haar auto raakte rondom beschadigd.

O-7558-2003 BROMFIETSER ONDER INVLOED
Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Reimerswaal is zondag rond 02.30 uur in Kapelle aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Op de Biezelingsestraat trok de bromfietser de aandacht van passerende agenten toen hij plotseling zijn licht uitdeed. Toen de agenten hun auto hadden gedraaid, zagen ze even verderop de jongen naast zijn snorfiets lopen waarop ze hem aanspraken. Uit een blaastest bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij kreeg hierop een rijverbod van 1 uur en een proces-verbaal. Zijn snorfiets werd meegenomen naar het bureau voor een technisch onderzoek.

O-7559-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN BOOM
Een 24-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duivenland is zondag rond 02.00 uur met zijn auto tegen een boom gereden op de Heuvelsweg in Kerkwerve.
Tijdens een hevige regenbui kwam de automobilist door onbekende oorzaak in de linkerberm waar hij tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto is vermoedelijk total loss.