Politie Zeeland

W-7565-2003 AANHOUDINGEN

Drie mannen uit Utrecht, in de leeftijd van 19 t/m 21 jaar, zijn in de nacht van zaterdag/zondag in Middelburg aangehouden.
Rond 03.00 uur was de melding binnengekomen dat jongeren auto's aan het vernielen waren in de Lange Noordstraat. Ter plaatse werden de drie jongens aangehouden. Uit onderzoek bleek dat er over twee auto's was gelopen en bij een auto de antenne was vernield. Tevens hadden de jongens geprobeerd bij een café een vlag weg te nemen waarbij een stuk van de gevel was afgebroken. De drie jongens werden na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

O-7566-2003 RAMEN INGEGOOID

In 's Gravenpolder en in Goes werd zaterdagavond bij twee woningen een ruit ingegooid.

Zaterdagavond rond 19.15 uur werd de bewoner van een woning aan de Esdoornstraat in 's Gravenpolder opgeschrikt door glasgerinkel. Toen hij ging kijken, bleek dat een onbekende een lege fles door een ruit aan de voorzijde van de woning had gegooid. Schade bedraagt enkele tientallen guldens.

Bij een woning aan de 's Heer Hendrikskinderenstraat in Goes werd zaterdag tussen 20.00 uur en middernacht een ruit vernield met een drankfles.

O-7567-2003 STRIJKERS IN BESLAGGENOMEN

Drie jongens uit Kapelle in de leeftijd van 15-/16 jaar zijn zondagmiddag in hun woonplaats betrapt op het afsteken van vuurwerk in de omgeving van de Elstarstraat.
De drie jongens gingen vrijwillig mee naar het bureau voor het afleggen van een verklaring en zullen worden doorgestuurd naar bureau Halt. De strijkers, ongeveer 170 stuks, moesten ze op het politiebureau achterlaten.

Z-7568-2003 WINKELDIEFSTAL

Een 49-jarige vrouw uit België is zondagmiddag in een winkel in de Kapellestraat te Sluis betrapt op winkeldiefstal.
Ze had goederen weggenomen t.w.v. E 5,48 zonder deze bij de kassa af te rekenen. Ze kreeg hiervoor een boete van E 139,-.