EVD

Handelsreis voor de microtechnologie sector naar Noordrijn-Westfalen, 26 t/m 29 oktober 2003

---

Bedrijven die actief zijn in de microtechnologie sector kunnen van 26 t/m 29 oktober deelnemen aan een handelsreis naar Noordrijn-Westfalen. Tijdens deze handelsreis bieden wij u ruimschoots de mogelijkheid om nieuwe handelscontacten te leggen of bestaande contacten te intensiveren.
De reis wordt door de EVD georganiseerd in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken, het consulaat-generaal in Düsseldorf en de brancheorganisatie voor microsysteem- en Nanotechnologie (Minac).

Graag nodigen wij u uit om aan deze inzending deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 20 mei 2003.

Matchmaking
Het accent bij de handelsreis ligt op 'matchmaking'. Dit houdt in dat voor de deelnemende bedrijven potentiële Duitse zakenpartners op maat geselecteerd worden. Dit kunnen mogelijke afnemers zijn van producten, maar ook agenten, importeurs, joint venture partners enz.

Handelsreis ideale marktbewerking
Meedoen aan een collectieve handelsreis? Dan profiteert u van de volgende pluspunten:

* Het is goedkoper dan individuele deelname. U betaalt slechts een klein deel van de organisatiekosten (500 euro) plus uw reis- en verblijfskosten. Door deelname aan gemeenschappelijke reisarrangementen bent u goedkoper uit.

* De organisatie wordt u vrijwel geheel door de EVD uit handen genomen. U bespaart veel voorbereidingstijd.
* Uw entree op de Duitse markt krijgt extra aandacht door de inzet van de EVD en het Nederlandse consulaat-generaal en haar lokale netwerk.

* De EVD zorgt voor een matchmakingprogramma.
* U komt in contact met andere Nederlandse deelnemers en u kunt waardevolle kennis en ervaringen uitwisselen.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de inzending kunt u contact opnemen met:
* Sandra Schoof
Telefoon: (070) 778 83 10
E-mail: schoof@evd.nl

Wilt u meer informatie over Duitsland dan kunt u de landenpagina en online publicatie raadplegen of u kunt contact opnemen met de regio-informatiemanager voor Duitsland:

* Selma Blank
Telefoon: (070) 778 89 35
E-mail: duitsland@info.evd.nl

Duitsland