BNN

Beste redactie,

Wederom een correctie in de locaties die Katja aandoet tijdens haar tocht.

Mvg,

Marion van Dam
BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 21 oktober 2003

KATJA WIL EEN LIFT!
BNN-babe Katja Schuurman gaat liftend leden werven

Droom jij er al jaren van om een ritje te maken met de mooiste vrouw van Nederland? Haar geur in jouw auto, haar lichaam in de stoel naast je, haar zwoele stemgeluid dat jou de weg wijst... Dan is het nu tijd om in actie te komen! Gooi je tank vol, poets je auto, leeg de asbak en zorg voor romantische muziek. Want je droom zou wel eens werkelijkheid kunnen worden.

De BNN presentatrice reist op zondag 26 oktober en maandagavond 27 oktober in het kader van BNN's ledenwerfcampagne liftend door ons kikkerlandje. Binnen twee dagen moet Katja al liftend 1.000 leden binnenhalen voor de omroep. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat je Katja op één van de locaties staat op te wachten met een opvallend voertuig en dat je ter plekke lid wordt van BNN.

Van volgestouwde Eendjes tot verlengde limousines, tanks, motoren, jeeps en touringcars, het kan Katja niet gek genoeg. Maar één ding staat vast, hoe meer mensen jij meeneemt en lid maakt, hoe groter de kans dat Katja bij jou in de auto stapt.

Natuurlijk is er een uitgebreid verslag van Katja's reis te zien tijdens BNN's Grote Ledenwerfshow op maandag 27 oktober vanaf 21.00 uur op Ned. 2, waarin BNN de laatste leden hoopt binnen te halen. Vanaf 21.00 uur is Katja's liftavontuur Katja live te zien.

Hoe laat en waar kan je Katja zondag en maandag verwachten?

Zondag 26 oktober
Waar: Hoe laat :
Passengers Terminal Amsterdam 08.30 uur
Bazaar in Beverwijk 09.35 uur
Veilingmuseum in Broek op Langedijk 10.25 uur
Voetbalstadion LSC in Sneek 12.55 uur
De Trefkoele in Dalfsen 15.20 uur
Zwembad de Scheg in Deventer 16.40 uur
De Korenmarkt in Arnhem 17.45 uur

Maandagavond 27 oktober
Waar : Hoe laat:
St Jan in Den Bosch 18.00 uur
Van der Valk motel langs A2 bij Vianen 21.15 uur
Shell Station langs A2 in Breukelen 21.45 uur