Gemeente Enschede

My Idols in Muziekcentrum Enschede op 26 oktober


Enschede, 21-10-2003

2003 is het Europees Jaar van mensen met een handicap. In dat kader organiseren De Twentse Zorgcentra My Idols: een talentenjacht à la Idols voor mensen met een verstandelijke handicap. Op zondagmiddag 26 oktober vindt de Grote Finale plaats in het Muziekcentrum in Enschede. Het belooft een fantastische happening te worden voor een dolenthousiast publiek. De voorrondes waren al een groot succes voor deelnemers, begeleiders en publiek.

Onder professionele muzikale begeleiding van de 10 man sterke Travelin? Band doen negen finalisten op 26 oktober een gooi naar de titel ?My Idol 2003?. Daarnaast verzorgen harmonieorkest Concordia, Denny Christian en De Havenzangers optredens en zijn er een aantal ?special acts?. De presentatie is in handen van RTV Oost coryfee Edwin van Hoevelaak.

Het voorprogramma start om 14.30 uur. De officiële finale om 15.00 uur.

Toegangskaarten (? 5,- per stuk) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie van het Stadskantoor van de gemeente Enschede aan de Hengelosestraat 51, bij de receptie van De Losserhof in Losser, in de winkel van ?t Bouwhuis in Enschede en bij de receptie (Het Colckje) van De Colckhof in Almelo.

Het project My Idols wordt ondersteund door het Enschedese Lokaal Comité ten behoeve van het Europees Jaar van mensen met een handicap. Het Lokaal Comité staat onder voorzitterschap van wethouder Tymon de Weger.

---

Gepubliceerd op 21-10-2003 © Copyright gemeente Enschede Naar