Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 21 oktober 2003

Warme ontvangst voor Koning Winter op Duinrell

Zondag 26 oktober aanstaande is de laatste dag van het attractieparkseizoen op Duinrell. Tijdens de wintermaanden is er echter nog genoeg te beleven op het landgoed; bijvoorbeeld in Rick´s Fun Factory, een prima locatie voor een verjaarspartijtje. Het winterbos met de Duingalows, die het hele jaar zijn te boeken en Ski Valley brengen Duinrell in winterse sferen. Na winterse inspanningen kan men ontspannen in de tropische ambiance van het Tikibad.

Rick´s Fun Factory
De openstelling van de indoorspeeltuin Rick´s Fun Factory is nieuw deze winter. Jarige gasten kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes hun verjaardagsfeestje, compleet met frietjes en limonade, vieren in deze indoorspeeltuin. Elke woensdag, zaterdag en zondag is dit speelparadijs geopend voor dag- en verblijfsgasten.

Tikibad
Jong en oud beleven veel spetterplezier in het grootste overdekte glijbanencomplex van Europa. In het Tikibad kunnen de gasten de hele winter (m.u.v. twee weken jaarlijks onderhoud van 17 t/m 28 november 2003) genieten van tropische warmte. Naast vele uren waterpret in het glijbanenparadijs, bieden de sauna´s, het Turkse bad en de hotwhirlpool extra warmte Het tropische Tikibad leent zich eveneens uitstekend voor de viering van een verjaardagsfeestje.

Ski Valley
Van november tot en met februari is er volop wintersportplezier te beleven in Ski Valley op Duinrell. De skibanen tussen de dennenbomen worden bij maximaal 5 graden en droog weer omgetoverd tot witbesneeuwde pistes. Vorig jaar konden de gasten lange tijd genieten van deze echte sneeuw. Zowel beginners, als gevorderden kunnen zich in Ski Valley op een rustige en verantwoorde manier voorbereiden op de wintersport. Naast vrij skiën of snowboarden bestaat de mogelijkheid om een cursus te volgen. Ervaren leraren zorgen er voor dat de techniek tot in de puntjes wordt aangeleerd.

Duingalows
Het hele jaar is het mogelijk om in een Duingalow te verblijven. Vanaf juli 2003 zijn er nieuwe zevenpersoons Duingalows met diverse extra's en een zeer mooie, ruimtelijke ligging in gebruik. Gasten, die in een Duingalow verblijven, hebben gratis onbeperkt toegang tot het Tikibad en kunnen hun verblijf combineren met een skicursus. Het recreatieteam overwintert ook op Duinrell en biedt tijdens drukke dagen een gezellig programma aan.

Korte terugblik seizoen 2003
Hoewel het seizoen nog niet is afgelopen, kijkt Duinrell tevreden terug op het afgelopen attractieparkseizoen. Naar verwachting worden de prognoses voor zowel het verblijf-, als voor het attractiepark gehaald. Deze prognoses zijn uitgegaan van een duidelijke stijging voor 2003. Naast het succesvol gebruik van de sneldienst vanaf Den Haag Centraal naar Duinrell moesten er, gedurende ruim vijf weken, zelfs circa 1000 auto's binnen het park worden geparkeerd.