Ingezonden persbericht


PERSBERICHT / PRESS RELEASE


---
Zes maal Oostenrijk voor alle professionals! Proeverijen met aansluitend lunch

In de maanden oktober en november organiseert The Wine & Food Association i.s.m. het Austrian Wine Marketing Board niet minder dan zes proeverijen op het verschillende locaties, waarbij het wijnland Oostenrijk in al zijn veelzijdigheid wordt belicht. Iedere proeverij begint om 10:00 uur en omvat 10 witte en 5 rode wijnen en 1 dessertwijn. Bij de afsluitende lunch worden nog eens 4 Oostenrijkse wijnen geschonken.

Verfrissend wit, gloedvol rood, levendig zoet, typiciteit per regio, mineralen, zon, grüner veltliner, zweigelt, riesling, chardonnay en blaufränkisch. Oostenrijk heeft het allemaal. Een rijk geschakeerd wijnland waar geen concessies worden gedaan aan kwaliteit en waar de wijnwetgeving strenger is dan waar ook ter wereld.

De proeverijen met aansluitend lunch zijn toegankelijk voor professionals en genodigde journalisten. Aan de lunch zijn geen kosten verbonden.

U kunt zich nu aanmelden via e-mail (info@proefschrift.nl) Het aantal plaatsen per restaurant is beperkt.
Voor een eerlijke verdeling worden de aanmeldingen op basis van volgorde van binnenkomst via e-mail toegewezen. Vermeld duidelijk u naam, functie, bedrijfsnaam en wanneer u aanwezig wilt zijn.

Data en locaties:
Maandag 27 oktober, aanvang 10.00 uur:
Restaurant Excelsior, Hotel de l'Europe, Amsterdam (lid Alliance Gastronomique Néerlandaise)

Dinsdag 28 oktober, aanvang 10.00 uur:
Restaurant Toine Hermsen, Maastricht
(lid Les Patrons Cuisiniers, 1 Michelin-ster)

Woensdag 29 oktober, aanvang 10.00 uur:
Restaurant De Stenen Tafel, Borculo
(lid Les Patrons Cuisiniers, 1 Michelin-ster)

Maandag 17 november, aanvang 10.00 uur:
Restaurant De Heeren van Harinxma, Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag (lid Alliance Gastronomique Néerlandaise, 1 Michelin-ster)

Dinsdag 18 november, aanvang 10.00 uur:
Restaurant De Zwethheul, Delft
(lid Alliance Gastronomique Néerlandaise, 1 Michelin-ster)

Woensdag 19 november, aanvang 10.00 uur:
Restaurant Beluga, Maastricht
(lid Les Patrons Cuisiniers, 1 Michelin-ster)


---
Noot redactie/ niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
The Wine & Food Association
Carsten Klint
G: 06-52421130
E: info@proefschrift.nl
T: 020-6251298
F: 020-6245028
Oude Schans 11
1011 KR AMSTERDAM