BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 17 oktober 2003

ZIN IN EEN DUET MET GEORGINA VERBAAN?

Altijd al een duet willen zingen met Georgina Verbaan? Of in het achtergrondkoortje willen staan van Bas Muijs en Sander Foppele? Dan krijg je nu je kans, want op maandag 27 oktober vanaf 19.30 uur komen zij samen met hun collega's Kurt Rogiers, John Wijdenbosch en Lizelotte van Dijk naar de Time Out in Gemert tijdens de Costa! Beachparty. BNN presentator Ruud de Wild is de host van deze avond.

Naast de sterren van Costa brengen ook DJ Dana en DJ Uzi het publiek in zomerse sferen en vergeet je even dat de wind steeds guurder wordt en de dagen steeds korter. Om dit sterrenfeest binnen te komen moet je wel BNN-lid worden voor maar 5,73 euro. Dit kan bij binnenkomst of via de link http://www.omroep.nl/bnn/wordlid/costabeachparty, of via de link http://www.time-out.nl. Print de bevestiging uit, neem deze samen met een identiteitsbewijs mee en je bent binnen.

Een deel van het concert is die avond live te zien bij BNN's Grote Ledenwerf Show die van 21.00 uur tot 22.25 uur en van 23.20 uur tot 23.50 uur te zien is bij BNN op Nederland 2. Vanuit de Passengers Terminal in Amsterdam presenteren Bridget en Jeroen Pauw een avondvullend live-programma. Tijdens deze avond wordt heel Nederland opgeroepen om nog die avond lid te worden en BNN uit de brand te helpen. Om het doel te bereiken worden unieke welkomstgeschenken ingezet. Van stickers tot de oude scooter van Ruud de Wild, van bij elkaar gejatte BNN kantooraccessoires tot het lekke roeibootje van Jeroen Pauw en enkele Spartaanse werkvakanties.

In het hele land vinden tegelijkertijd verschillende evenementen plaats. Naast de Costa! Beach Party presenteert Eddy Zoëy in Enschede een speciaal BNN-concert met Sita, Soulvation en Wipneus & Pim. Ook is er een Neuken doe je zo!-liveshow van het cabaretduo de Bloeiende Maagden met medewerking van erotisch model Bo. Toegang tot deze evenementen bedraagt 5,73 euro, de prijs van een BNN-lidmaatschap.



BNN