Rijn&Venen, 10.15 uur

Utrecht 27-10-2003 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Brievenbus opgeblazen
MAARSSEN Op zondagmiddag omstreeks 14.50 uur kreeg de politie de melding dat er een brievenbus in de wijk Fazantenkamp zou zijn vernield.

Na onderzoek in de wijk bleek er inderdaad een brievenbus vernield te zijn door vuurwerk. Er raakten diverse poststukken beschadigd. Ook lagen er poststukken op straat die naar het politiebureau werden gebracht en opgehaald werden door TPGpost. Volgens de melding zouden bij de vernieling enkele jongens gezien zijn.

De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuige(n) zich te melden op het politiebureau Maarssen, telefoon 0900 8844.

Ruit gemeentehuis vernield
MIJDRECHT Op zondag omstreeks 03.40 uur werd een ruit vernield van het gemeentehuis aan de Croonstadtlaan. Met een steen werd een ruit aan de achterzijde van het gebouw ingegooid. Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Ruit bushalte vernield
MIJDRECHJT Op zondag omstreeks 03.45 uur werd een ruit van een bushalte aan de Prinses Margrietlaan vernield. Na onderzoek bleek dat er met een putdeksel een ruit was ingegooid. Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Automobiliste onder invloed
HARMELEN Een 37-jarige automobiliste uit De Meern is zondagavond omstreeks 21.15 uur betrapt op het rijden onder invloed op de Leidsestraatweg. De vrouw bleek na de ademanalyse op het bureau 335 ug/l alcohol in haar lichaam te hebben.