Politie Limburg-Noord

Vijf zaken in De Gouden Tip op 28 oktober

Maastricht / Venlo 27-10-2003 - In het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie worden op dinsdag 28 oktober (onder voorbehoud) 5 onopgeloste misdrijven behandeld. Daarbij roept de Limburgse politie de hulp van de kijkers in bij het oplossen van:


* Brandstichting bij een palletbedrijf in Beek Half september werd brand gesticht bij een palletbedrijf in Beek. In de uitzending worden getuigen opgeroepen zich te melden.
* Aanranding van een meisje in Margraten
Eind september wordt een 13-jarig meisje tijdens het fietsen onzedelijk betast. In de uitzending worden het signalement van de dader en een compositiefoto getoond.

* Tanken zonder betalen met gestolen auto in Arcen Half juli wordt met een gestolen auto getankt zonder te betalen. De dader staat op bewakingsbeelden.

* Doorrijden na aanrijding met letsel in Venlo Begin oktober wordt een vrouw op haar fiets door een automobilist aangereden. De automobilist rijdt door en laat de vrouw gewond achter. Deze zaak wordt in de uitzending gereconstrueerd.
* Pinnen met gestolen pas na inbraak woning Landgraaf Eind augustus wordt er op de Valkweg in Landgraaf in een woning ingebroken, waarbij onder andere een bankpas wordt gestolen. Hiermee wordt dezelfde dag nog gepind bij een bank in Landgraaf. De dader staat op bewakingsbeelden.

Het programma wordt uitgezonden op L1 televisie op dinsdag 28 oktober om 17:07 uur. Diezelfde avond zijn er herhalingen om zeven minuten over elk vol uur tot en met 00:07 uur. Ook woensdag 29 oktober wordt de uitzending herhaald in de dagcaroussel tussen 09:00 en 17:00 uur. De zaterdag erna tenslotte wordt het programma nog één keer herhaald om 22:00 uur.