Gemeente Amersfoort

Vernieuwd loket Bouwzaken: informatie en ondersteuning bij bouw en verbouw

datum: 27 oktober 2003

De gemeente Amersfoort opent morgen haar vernieuwde loket Bouwzaken dat in de centrale hal van het stadhuis is gevestigd. Het loket Bouwzaken is een dagelijks informatie- en ondersteuningspunt voor inwoners en vertegenwoordigers van bedrijven die plannen voor bouw of verbouw hebben. Het loket is bedoeld om mensen snel te bedienen van de juiste informatie of hulp bij vergunningaanvragen. Informatie over bestemmingsplannen en bouwvergunningen is dan ook beschikbaar. En, als dat maar even mogelijk is, volgens het principe 'klaar terwijl u wacht'.

De kwaliteit van de dienstverlening is met de komst van dit nieuwe loket verbeterd.
Bij het loket kunnen medewerkers van de gemeente mensen op weg helpen met plannen of vragen over het plaatsen van schuttingen of hagen als erfafscheiding, zonnepanelen en dakkappellen. Ook op het gebied van elke denkbare gevelwijziging, aanbouw of uitbouw van een pand is informatie en ondersteuning voorhanden.

Het loket Bouwzaken is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30 uur tot en met 13.30 uur en is gevestigd in de centrale hal van het Stadhuis, aan Stadshuisplein 1.

De openingshandeling wordt verricht door de wethouders H. Brink en P. Jonkman. Als vertegenwoordiger van de media bent u van harte welkom bij de openingsbijeenkomst, die om 16.00 uur begint.