Gemeente Vlieland

Verleende vergunningen
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat zij een vergunning hebben verleend aan:

o Fam. M.J. Heule, een reguliere bouwvergunning voor het opnieuw oprichten van een recreatiewoning op het perceel Duinkersoord 35 (besluit van 21 oktober 2003, te verzenden op 27 oktober 2003);

o De heer Tj. Dijkstra, een reguliere bouwvergunning voor het aanbrengen van gevelbekleding aan een recreatiewoning op het perceel Havenweg 18 (besluit van 21 oktober 2003, te verzenden op 27 oktober 2003).

Belanghebbenden kunnen tegen bovengenoemde besluiten binnen zes weken na de datum van verzending bij burgemeester en wethouders van Vlieland schriftelijk gemotiveerde bezwaren indienen (postadres: Postbus 10, 8899 ZN Vlieland). Informatie kunt u desgewenst verkrijgen bij Ruimtelijke Ordening/Bouw- en Woningtoezicht.

Kapvergunning
Burgemeester en wethouders van Vlieland maken bekend dat zij voornemens zijn een kapvergunning af te geven aan:

Gemeente Vlieland, Dorpsstraat 127 te Vlieland, ten behoeve van het kappen van:

o een iep ter hoogte van het perceel Dorpsstraat 145

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld binnen twee weken na publicatie van het voornemen tot vergunningverlenen zijn/haar zienswijze schriftelijk kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. Informatie betreffende bovengenoemde aanvraag om een kapvergunning kan desgewenst worden verkregen op de gemeentesecretarie.

Chemokar
Op dinsdag 28 oktober a.s. kunt u uw huishoudelijk afval weer aanbieden aan de chemokar. Vloeibare en gevaarlijke stoffen worden alleen meegenomen als ze in een gesloten verpakking worden aangeboden. Vermeld altijd op de verpakking wat erin zit.