27/10 Land van Cuijk

Cuijk 27-10-2003 - .

Mishandelingen, Wilbertoord
Zondagmiddag zijn er ongeregeldheden geweest tijdens een voetbalwedstrijd die gespeeld werd aan de Verbindingsweg in Wilbertoord.
De 39-jarige scheidsrechter uit Helmond kreeg een klap in het gezicht van een van de spelers. Een andere speler is van het veld gelopen en heeft een 33-jarige toeschouwer uit Wilbertoord mishandeld. Volgens getuigen zou nog een van de spelers deze toeschouwer hebben mishandeld. Het slachtoffer is in het ziekenhuis in Nijmegen aan zijn opgelopen verwondingen behandeld.
Een van de verdachten, een 26-jarige Udenaar kon worden aangehouden en in verzekering gesteld. De identiteit van de andere verdachte is bekend maar kon nog niet worden aangehouden.

Diefstal brommobiel, Haps

In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Zoetsmeerweg in Haps een brommobiel gestolen. Het vervoermiddel, een Albizia Mini Cruiser met het verzekeringsplaatje XWB-564 stond op de oprit van een woning.

Snelheidscontrole, Wanroij

Maandagmorgen tussen 07.30 uur en 08.45 uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden in de 60 kilometer zone aan de Hapseweg in Wanroij.Tegen vier bestuurders, waaronder een bromfietser is proces-verbaal opgemaakt. De hoogste gemeten snelheid was 103 kilometer per uur.