AVVV

Verpleegkundigen en verzorgenden reageren op 'kamervragen'

Digitale AVVV enquête is nu al een succes
Veel Verpleegkundigen en verzorgenden reageren op 'kamervragen'

Ruim 200 verpleegkundigen en verzorgenden hebben inmiddels gereageerd op de vragen die leden van de Tweede Kamer aan hen hebben voorgelegd. Op de website www.avvv.nl van de Algemene Vergadering Verpleegkundigen en Verzorgenden (AVVV) is een enquête opgenomen waarin de woordvoerders gezondheidszorg van alle politieke partijen in de Tweede Kamer vragen stellen aan verpleegkundigen en verzorgenden in ons land. Ook hebben de beroepsbeoefenaren de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen.
Gezien het aantal reacties op de digitale peiling in minder dan een week, kan worden gesproken van een succesvol initiatief van de AVVV.

Medio november stuurt de AVVV aan de kamerleden een tussenstand van de reacties. Medio december worden zowel de definitieve resultaten van de digitale enquête als alle reacties van individuele verpleegkundigen en verzorgenden aan de woordvoerders gezondheidszorg toegestuurd.

De AVVV-enquête is te vinden op www.avvv.nl. Door te klikken op 'Zorgnota 2004' (of op de banner rechtsboven in het scherm) kan zowel de enquête zelf alsook het resultaat van de reacties tot op dat moment worden geopend.

Nadere informatie: P. Custers, Communicatiemanager, T (030) 291 90 50, P.Custers@avvv.nl

28 okt 03 06:03