ASTEA INTERNATIONAL INC

Astea kondigt Nederlandse, Franse en Duitse releases aan

Astea kondigt Nederlandse, Franse en Duitse releases aan van haar Alliance CRM-serie

Horsham, Pennsylvania en Cranfield, Bedfordshire, VK, October 27 /PRNewswire/ -- Astea International Inc. (Nasdaq: ATEA), een wereldwijd leverancier van 'Service Smart, Enterprise Proven' CRM-oplossingen, kondigde vandaag aan dat haar product Alliance CRM nu ook in het Nederlands, Frans en Duits verkrijgbaar is. Deze nieuwste ontwikkelingen, die de bestaande taalversies (Kanji, Mandarijns en Thai) aanvullen, versterken de positie van Astea als voorkeursleverancier van talrijke wereldbedrijven.

'Dit benadrukt Astea's voortdurende investering in en inzet voor de Europese marktplaats,' zei Pat Noble, Managing Director, EMEA. 'De nieuwe taalversies en de ingebouwde multi-valuta-capaciteiten van de applicatie hebben de bestaande en toekomstige Europese klanten van Astea geweldige voordelen te bieden. Zo draaien onze oplossingen vanaf een centrale database, die gebruikers de mogelijkheid biedt informatie in hun plaatselijke taal weer te geven, wat voor multinationale bedrijven bijzonder aantrekkelijk is.'

Astea werd in 1979 opgericht en staat in de gehele CRM-branche bekend als vooraanstaand leverancier van software-oplossingen voor het field service management. Sinds haar oprichting heeft Astea op deze kernexpertise doorgebouwd, zodat haar enterprise solutions voor fabrikanten van apparatuur, distributeurs en pure dienstverleners nu ook geïntegreerde management-applicaties voor verkoop en marketing, meerkanalige contact centres en de automatisering van professionele diensten omvatten.

Over Astea International

Astea International Inc. (www.astea.com) is een wereldwijd leverancier van CRM-software waarbij de nadruk op service ligt, en die in de unieke behoeften voorziet van bedrijven die kapitaalgoederen, missiekritieke bedrijfsmiddelen en menselijk kapitaal beheren. De Astea Alliance CRM-serie bestrijkt het volledige serviceproces, van het genereren van 'leads' en het formuleren van offertes tot service en facturering tot en met het uit de roulatie nemen van bedrijfsmiddelen. De serie omvat optimaliserende oplossingen voor de volgende kritieke bedrijfsprocessen: Sales & Marketing, Contact Centre, Field Service, Depot Repair, Professional Services, Portals, Analytics en Mobile solutions. Sinds haar oprichting in 1979 heeft Astea aan bedrijven in allerlei branches licenties voor haar programma's verkocht, zoals informatietechnologie, telecommunicatie, instrumenten en regelaars, bedrijfssystemen en medische apparatuur.

(C) 2003 Astea International Inc. Astea en Astea Alliance CRM zijn handelsmerken van Astea International Inc. Alle andere bedrijfs- en productnamen die hier worden genoemd, zijn handelsmerken van hun respectieve houders.

Website: http://www.astea.com

Debby Stefaniak, Noord-Amerika - Astea International, +1-215-682-2191,
dstefaniak@astea.com; of Sarah Smith, EMEA - Astea International, +44 (0)
1234 756 700, sarah.smith@astea.co.uk

28 okt 03 08:52