SILICON POLDER FUND

Silicon Polder Fund investeert in Eco Systems

Silicon Polder Fund participeert met risicokapitaal in Eco Systems

Oss, 28 oktober 2003. ICT-fonds Silicon Polder Fund heeft een participatie op basis van risicodragend kapitaal genomen in EcoSystems te Oss. De investering is met name bedoeld om de groei, die Eco Systems in de internationale markt realiseert, in versneld tempo te kunnen voortzetten.

Eco Systems produceert en levert computersoftware voor toepassingen op het gebied van kwaliteit, milieu en arbeidsomstandigheden. De implementatie wordt zowel door Eco Systems als door haar partners verzorgd. Er is een uitgekiende set trainingen beschikbaar om de software efficient in te voeren.
Belangrijkste modules zijn E-Quest, voor het beheer, de registratie en analyse van gegevens, en P-Quest voor procesinformatie en HACCP. Intranet/ internetopties maken eveneens deel uit van het pakket.

De software van Eco Systems wordt gebruikt binnen (multi)nationale / industriële bedrijven, universiteiten, zorginstellingen en overheden, vaak in combinatie met ERP systemen als SAP, Peoplesoft en andere ERP oplossingen. De software is in gebruik bij Unilever en Unilever Research Lab, Mars/Masterfoods, Bavaria, Koninklijke Marine, AMC Amsterdam en bij vele andere organisaties.

Silicon Polder Fund
Silicon Polder Fund B.V. begeleidt sinds 2002 ICT-bedrijven met generieke softwareproducten in een internationale markt van startfase naar expansie op basis van een uniek concept van business coaching, kapitaal- en kennisinbreng.
Meer informatie: www.siliconpolderfund.nl

Meer Informatie:
Eco Systems B.V.
Ad Schuurmans., directeur
Tel. 0412-69 31 69
Email: a.schuurmans@ecosystems.nl
www.ecosystems.nl

Silicon Polder Fund B.V.
Wim van den Brandt, managing partner
Tel. 0318 59 61 00
Email: wvdbrandt@siliconpolderfund.nl

28 okt 03 09:19