Gemeente Berkel en Rodenrijs


Binnenplanse vrijstelling bestemmingsplan Rodenrijseweg

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat door de heer
P. Boonman, namens de gemeente, een aanvraag om bouwvergunning is ingediend, inhoudende een wijziging van de eerder verleende bouwvergunning voor de inmiddels gerealiseerde sportzaal aan de Chrysantenhof.

De wijziging betreft onder andere de situering van de sportzaal. Een hoekpunt van de aangebouwde kleedruimte is op een afstand van 1.75 meter van de stoep aan de Anjerdreef geplaatst in plaats van de in de bouwvergunning opgenomen afstand van 2.00 meter. Het betreffende hoekpunt is derhalve door deze lichte afwijking, in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Rodenrijseweg, in de bestemming Tuin gerealiseerd.

Gelet op de geringe overschrijding wordt overwogen om gebruik te maken van de bevoegdheid zoals opgenomen in artikel 2 van het bestemmingsplan Rodenrijseweg, en een zogenoemde binnenplanse vrijstelling van het geldende bestemmingsplan te verlenen.

Voordat de vrijstelling van het bestemmingsplan wordt verleend door het college van burgemeester en wethouders, ligt het verzoek met bijbehorende tekening(en) met ingang van donderdag 30 oktober a.s. gedurende vier weken tijdens openingstijden (8.30-13.00 uur) voor een ieder ter inzage bij de balie van de sector Ruimte. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun schriftelijke zienswijzen, gericht tegen het verzoek om vrijstelling te verlenen, indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

Laatste wijziging: 28 oktober 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs