Gemeente Berkel en Rodenrijs


Drank- en horecawetvergunning en Exploitatievergunning

De heer A. van Mannekes heeft een aanvraag ingediend om een Drank- en Horecawetvergunning alsmede een Exploitatievergunning ten behoeve van Cultureel Centrum ´t Manneke, te vestigen aan de Leeweg 33 te Berkel en Rodenrijs.

Omdat het gaat om een horecabedrijf die zich richt op activiteiten van sociaal-culturele aard, is de in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht geregelde Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing.

De aanvragen en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 30 oktober 2003 voor een periode van vier weken (tot en met woensdag 26 november 2003) voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor terecht bij de afdeling Vergunningen en Toezicht van het gemeentehuis. Deze afdeling is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 3:13 van de Algemene wet bestuursrecht schriftelijk hun zienswijze over de aanvragen indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA te Berkel en Rodenrijs. Deze zienswijzen dienen uiterlijk woensdag 26 november door het college te zijn ontvangen.

Laatste wijziging: 28 oktober 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs