Gemeente Dalfsen

23-10-2003

IBA informatieavond café-restaurant Madrid

DALFSEN - De IBA-werkgroep, opgericht door de Plaatselijke Belangen en de GLTO in de gemeente Dalfsen, organiseert dinsdag 28 oktober een IBA-informatieavond in café-restaurant Madrid. Voorafgaand aan de informatieavond worden verschillende IBA-systemen door de leveranciers gepresenteerd. De systemen zijn bij Madrid tussen 19.00 en 20.00 uur te bezichtigen. De aanvang van de informatieavond is 20.00 uur.

De gemeente Dalfsen en het Waterschap Groot-Salland ondersteunen de IBA-werkgroep. Het doel van de werkgroep is de burgers die niet worden aangesloten op de riolering te helpen om aan de wettelijke eisen voor het lozen van afvalwater te voldoen. Om dit doel te bereiken is er recent een informatiefolder verspreid onder bewoners die niet worden aangesloten op de riolering. Daarnaast organiseert de IBA-werkgroep informatieavonden.

Voor nadere informatie over de IBA-werkgroep en een overzicht van veel gestelde vragen kan men terecht u hier terecht. Vragen kunnen rechtstreeks gesteld worden via iba@dalfsen.nl.