Ingezonden persbericht

Persbericht

28 oktober 2003

The XML Company breidt sales team uit

~ Software AG benoemt twee sales consultants en een telesales representative ~

Software AG Nederland heeft Arjan Vork en Ferry Bijl aangesteld als sales consultants. Op basis van hun inhoudelijke expertise ondersteunen zij de account managers bij de verkoop van Software AG producten.

Beide heren zijn zeer ervaren pre-sales consultants die in de ICT markt hun sporen reeds hebben verdiend. Bijl is afkomstig van IBM Global Services, waar hij management consultant was. Daarvoor werkte hij onder andere als management consultant bij PwC Consulting en als technical internet consultant bij ONS Nederlandse Softwarebedrijf BV.

Vork was voordat hij bij Software AG in dienst kwam pre-sales manager bij Cedron BV. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de pre-sales van Cedron in Europa en voor het verzamelen van marktinformatie en het uitvoeren van technologische analyses. Voor Cedron was hij onder andere werkzaam als trainer bij Exact Holding NV.

Beide consultants worden ondersteund door een telesales team. Dit team is uitgebreid met Anton de Ruijter. Anton is afkomstig van Vodafone waar hij als account manager werkzaam was. Bij Software AG zal Anton zich richten op verkoopacties en verkoopondersteuning.

"Anton, Arjan en Ferry zijn een waardevolle aanwinst voor ons verkoopteam," zegt Huub Janse, Managing Director bij Software AG. "Arjan en Ferry hebben ruime consultancy ervaring in de ICT sector en zijn enthousiast en ondernemend. Anton heeft al vele jaren telesales ervaring en is dan ook een uitstekende aanvulling op ons enthousiaste telesales team."

(246 woorden)

Foto's van Arjan Vork, Ferry Bijl en Anton de Ruijter zijn bijgesloten

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Software AG
Software AG is opgericht in 1969, het hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Darmstadt. Het bedrijf is Europa's grootste leverancier van systeemsoftware en diensten die de integratie en verwerking van bedrijfsgegevens mogelijk maken. Software AG's producten beheren de centrale IT-processen van duizenden bekende bedrijven, zoals Lufthansa, Siemens, Citibank, Merck, DaimlerChrysler, Sony, BP en Telefonica. Software AG ontwikkelt producten en oplossingen die de XML (Extensible Markup Language) -standaard ondersteunen. XML vereenvoudigt zowel de uitwisseling van documenten en gegevens als de integratie van toonaangevende webapplicaties in traditionele IT-architecturen. Software AG heeft een breed portfolio van sales- en technologiepartners, waaronder Tridion, Stellent en IXOS. In 2002 behaalde het concern een totale omzet van 475 miljoen euro. Software AG heeft op dit moment ongeveer 3.000 medewerkers in meer dan 70 landen.

Contact Software AG: Eduard Smeets
Tel: 030 750 30 00
E-mail: eduard.smeets@softwareag.com
http://www.softwareag.nl

Contact pers: Marieke van Zuien (LEWIS Communications) Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---