DE HOEFNAGELS GROEP

Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren heeft primeur!

Hoefnagels Groep introduceert eerste TNO goedgekeurde brandwerend rolscherm

Onlangs heeft Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren B.V. haar nieuwste brandwerende rolscherm de Firescreen(r) 72 geïntroduceerd. Wat daar zo bijzonder aan is? Dit innovatieve product is als énige in zijn soort door TNO getest en voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Het betreft hier een verticaal zakkend scherm dat niet alleen vlamdicht is maar ook de vereiste stralingsweerstand heeft conform de NEN 6069. 'Het bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Firescreen(r) 72 is daarmee onomstotelijk geleverd' aldus Cees Hoefnagels, directeur van de Hoefnagels Groep.

Met de Firescreen(r) 72 schermen worden gebruiksruimtes, zoals kantoren en openbare ruimten in geval van brand gecompartimenteerd. Het Firescreen(r) 72 rolscherm wordt standaard fail-safe uitgevoerd waardoor deze ook bij stroomuitval altijd sluit. Aangrenzende ruimten blijven hierdoor gespaard.

De andere, zwaardere brandscheidingen van Hoefnagels worden voornamelijk ingezet in de industrie. Firescreen(r) 72 heeft grote voordelen doordat het licht van gewicht is en een kleine inbouwruimte nodig heeft. Dit brandwerende rolscherm, gemaakt van technisch textiel, is dus een zeer welkome aanvulling op het reeds bestaande ruime assortiment.
Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren B.V. uit Tilburg is sinds jaar en dag specialist in professionele brandvertragende schuif- en roldeuren.

Voor meer informatie over de diensten en producten van Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren B.V. kijkt u op www.hoefnagels.com. U kunt ook direct contact opnemen met de verkoopafdeling, tel; 013-4625959


---
Einde persbericht

Voor meer informatie of eventuele foto's kunt u direct contact opnemen met de verkoopafdeling,
tel; 013-4625959

28 okt 03 12:37