Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Herinrichting Johan Broedeletstraat

Extra bomen, een groener aanzicht voor bewoners, duidelijker parkeervoorzieningen, een nieuw fietspad langs het spoor, mooi ingerichte straten, goede straatverlichting. Dat zijn in het kort de voorstellen voor de herinrichting van de Johan Broedeletstraat.

Het stadsdeel is bezig met de voorbereiding van het groot onderhoud aan de Johan Broedeletstraat. Het ontwerp van de nieuwe inrichting strekt zich uit tot heel de openbare ruimte, onder meer het wegprofiel, het materiaal van de verharding, de ontsluiting van de woongebouwen, het parkeren, de verkeersafwikkeling, de bomen en het andere openbaar groen, het wegmeubilair (banken, paaltjes, hekken, e.d.), de afvalvoorzieningen, eventueel aanwezige speelplaatsjes en de openbare verlichting. Bij groot onderhoud kijken wij meteen ook naar de ondergrondse infrastructuur zoals riolering, kabels en leidingen.

Inventarisatie wensen
In mei van dit jaar hebben wij via een enquête de wensen van bewoners en gebruikers geïnventariseerd. Mede op basis daarvan is een voorlopig ontwerp gemaakt. In de bijlage vindt u een overzicht van de voorgestelde nieuwe inrichting en een kaartje met de nieuwe situatie.

Overleg
Het stadsdeel wil graag weten wat betrokkenen van de voorstellen vinden en belegt daarom een overlegavond op donderdag 6 november 2003 in de grote vergaderzaal op de 1e verdieping van het Tuinstadhuis aan Plein '40-'45. De avond begint om 19.30 uur. U krijgt dan een nadere toelichting op het voorlopige ontwerp en u kunt daarover uw mening geven.

Uitvoering
De uitvoering van het groot onderhoud in de Johan Broedeletstraat staat gepland voor najaar 2004 en sluit qua planning aan bij de herinrichting van de openbare ruimte langs de Hemboog.

Reageren
Kunt u niet op de overlegavond aanwezig zijn en wilt u toch reageren? Neem in dat geval contact op met Marlein Smith van het Projectbureau Stadsdeelwerken. Reageer uiterlijk 6 november 2003 het liefst per e-mail via onderstaande contactpersoon.

Contact:
Marlein Smith
Bijlage(n):
Schetsontwerp Herinrichting Broedeletstraat Gerelateerde bericht(en):
Voorlopig ontwerp Herinrichting Johan Broedeletstrraat