Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

REMOTION BRENGT CONTENT MANAGEMENT SYSTEM MERCURY R2 OP DE MARKT

Amsterdam, oktober 2003... In de snelgroeiende wereld van Content Management Systems (CMS) is er één merk dat altijd garant staat voor een efficiënt en effectief website-beheer: Remotion. Door jarenlange ervaring in e-business en internet-oplossingen heeft Remotion een nieuw CMS gelanceerd, Mercury R2. Krachtig, breed inzetbaar, betrouwbaar en voor een goede prijs. Mercury R2 is het CMS voor bedrijven die méér uit hun website willen halen.

Remotion, de CMS solution provider
Een website bouwen en beheren speelt in deze tijd een enorme rol van betekenis voor bedrijven, het is immers het online visitekaartje. Het moet duidelijkheid verschaffen over de diensten en producten die worden geleverd. Maar een website wordt nog waardevoller als de inhoud altijd up to date is. Daar is een gedegen systeem voor nodig waarmee het bedrijf in staat is websites eenvoudig en overzichtelijk te onderhouden en aan te passen. Dit is het vakgebied van Remotion, de leverancier van het succesvolle CMS Mercury R2. Dit CMS blijkt de ideale oplossing voor bedrijven uit uiteenlopende branches zoals Sheraton Amsterdam Airport Hotel, McDonalds Kinderfonds, Amrâth Hotels en restaurtants, Frisia makelaars en vele anderen.

Remotion en Mercury R2
Remotion ontwikkelt sinds 2000 Content Management Systems (CMS) en brengt nu de opvolger van het succesvolle Mercury op de markt, Mercury R2. Uniek van Mercury is de mogelijkheid om externe applicaties, modules en multi-database omgevingen moeiteloos te integreren. Met maximale gebruiksvriendelijkheid welteverstaan. Doordat het systeem het principe hanteert van 'what you see is what you get' komt niemand voor verrassingen te staan. De editor - dat net zo makkelijk werkt als Word van Microsoft - zorgt dat de content en lay-out direct op de web-pagina wordt aangepast, zodat meteen zichtbaar is hoe het er online uit ziet. Wel zo handig! Mercury R2 is al toepasbaar vanaf ¤ 275,- per maand voor een single user versie. Wilt u meer informatie over het gebruiksvriendelijke Content Management System van Remotion, kijkt op www.remotion.nl of bel Remotion via 020 44 711 79.

Remotion ontwikkelt Content Management System (CMS), toepassingen voor organisaties en bedrijven die meer uit hun website willen halen. Remotion heeft vele jaren ervaring in e-business en internetoplossingen en biedt een compleet pakket diensten aan. Met een CMS wordt vorm en inhoud van een website gescheiden. Dit betekent dat bij elke inhoudelijke verandering niet de hele site hoeft te worden aangepast. Hiermee ontstaan legio mogelijkheden voor een efficiëntere en effectievere aanwezigheid op het web.