Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving

Den Helder 28-10-2003 - 15.20 uur

Vrouw overleden
Hoorn, maandag 27 oktober 2003.
De 69-jarige vrouw uit Amsterdam die afgelopen zondag omstreeks 19.00 uur als passagiere betrokken raakte bij een eenzijdig ongeval op de A7 bij Middenmeer, is vanmorgen in het ziekenhuis in Hoorn aan haar verwondingen bezweken. Bij de aanrijding had haar 74-jarige man door onbekende oorzaak de macht over het stuur van hun auto verloren. Na een botsing met de geleiderail in de middenberm schoot hun auto daarna naar rechts en kwam tot stilstand in een naast de Rijskweg gelegen greppel. De vrouw werd daarna met borstletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Verkeerscontrole
Schagen, maandag 27 oktober 2003.
Tussen 13.00 en 15.00 uur is er op de Rijksweg bij Schagerbrug en op de Nieuwstraat in Schagen een verkeerscontrole gehouden. Daarbij kregen zes automobilisten een bon wegens het niet dragen van de autogordel. Eén chauffeur werd bekeurd omdat zijn lading niet in orde was en een andere omdat hij reed in strijd met een geslotenverklaring.

Verkeerscontrole
Den Helder, dinsdag 28 oktober 2003.
In de ochtenduren heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Langevliet. Daarbij werden 13 automobilisten bekeurd wegens het niet dragen van de verplichte autogordel. Voorts kregen 3 bestuurders een bon wegens te snel rijden, 1 wegens bellen in de auto en 1 wegens het voeren van een onjuist kenteken op een aanhangwagen.