Politie Zeeland



O-7596-2003 AANHOUDINGEN NA INVAL COLOURS IN GOES


Op maandag 28 oktober 2003 zijn een 19-jarige man en een 16-jarig meisje, beiden uit Goes, aangehouden naar aanleiding van de vondst van harddrugs in een tas in het jongerencentrum Colours te Goes op 16 oktober j.l.
De tas was daar die avond achtergebleven. In deze tas bleek cocaine te zitten. Het meisje bekende dat de tas van haar was. De 19-jarige man bekende dat de cocaine in de tas van hem was. Beide verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld.
(zie ook persbericht nr O-7324-2003 van 17 oktober j.l)



R-7597-2003 IN TOTAAL 8 TIPS NA UITZENDING OPSPORING VERZOCHT


In totaal zijn 8 tips bij de politie binnengekomen na de uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht van afgelopen maandag.
Hierin werden beelden getoond van een man die met een gestolen bankpas geld pinde bij de Rabobank te Krabbendijke. Maandagavond waren er 5 tips binnengekomen. Vandaag na de herhaling van het programma kwamen er nog 3 tips bij. De politie gaat hiermee aan de slag.



O-7598-2003 AANRIJDING


In Zierikzee vond dinsdagmiddag rond 12.30 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een personenauto.
Een 54-jarige vrachtwagenchauffeur uit Vlaardingen reed over de omleidingsweg tussen de Grevelingenstraat en de Nieuwe Koolweg en wilde de N59 oprijden. Hierbij verleende hij geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 71-jarige man uit Sliedrecht. De automobilist week uit naar rechts en reed hierbij een verkeersbord af die onder zijn auto bleef hangen. Beide voertuigen hebben elkaar licht geraakt. Beide bestuurders bleven ongedeerd.